RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Няма да изневеря на себе си и няма да се откажа от това, което правим и сме доказали, че го правим добре

Тодор ПоповВ края на редовната си пресконференция кметът на Пазарджик Тодор Попов коментира интереса към себе си, давайки отговор на незададени и изпреварени въпроси на журналистите. Той пожела да не бъде питан повече по темата, докато проверката по отношение на него не приключи. Тодор Попов заяви:
Винаги на местни избори по отношение на моята скромна персона се случват такива неща, това не е нещо ново. Но този път се преминаха всякакви граници и то не по отношение на мен, а на практика по отношение на представители на местната власт въобще. Не ми се иска да мисля, че може да се връщаме години назад по отношение на манталитет и партньорство: централна-местна власт.
Пред нас, имам предвид като град, държава, общество стоят страхотни предизвикателства. Ние живеем в една супер сложна среда, вижте какво става в Македония, Гърция, какво се случва около нас, и единственият начин държавата да излъчва стабилност и спокойствие е да има единомислие между всички представители на властта по отношение на важни приоритети, по отношение на перспективи, по отношение на средносрочни планове и да мислим как да надграждаме и да отстояваме нашия си интерес български. А ние вкарваме дебата в това кой каква къща и кола има. Това е важно, но аз не съм се крил от никой. Всички знаят къде живея.
Глупаво е. Странен е този тип поведение и това, което се случва, но в крайна сметка аз няма да изневеря на стила си каквото и да се случва. Няма да кажа лоша дума за никой, който е помагал на общината и който е бил наш партньор.
В личен план - няма от кого да се страхувам нито от какво да се срамувам през тези години на управление. Напротив, има с какво да се гордеем всички ние - това, което сме постигнали заедно за нашия град. Цялото това истеризиране няма да ме откаже от това, което правим и сме доказали, че го правим добре.
Да се вкарва дебата в това кметът с кой си ляга и с кой става, е меко казано, некоректно.
Искам ясно да покажа, че ние имаме друг начин на поведение. Гледаме си напред и в крайна сметка изборите са едно състезание за доверие... Ние никога не сме приемали това състезание на живот и смърт, а като етап от развитие на нашата местна общност...
Аз имам отговорности като кмет, които ще изпълня до края на този мандат. Обявих, че ще участвам в следващото състезание - изборите, и отново ще бъда коректен и точен към всички, с ясна цел какво трябва да свършим, за да изглежда градът ни още по-добре.

Кметът Тодор Попов обяви, че ще бъде коректен към своите опоненти и се надява те да имат куража да участват в местния вот.Тази страница е видяна: 1939

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 12 May 2015 - 13:07:30

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов към учениците от Спортното училище: Всичко, което правим, е за да създаваме победители
Тодор Попов: Няма по-смислено нещо от това човек да бъде полезен за мястото, в което живее, и за хората, които са около него
Тодор Попов: Днес правим поредната стъпка към дългосрочното и трайно управление на отпадъците в региона
Тодор Попов: Това, което видях в София, не бива да се случва в Пазарджик
Проф. Величко Минеков: Аз съм трогнат от това, което виждам и от това, което чувам
Тодор Попов: До 4 години нито един град от мащабите на Пазарджик няма да има спортна база като нашата
Тодор Попов: Договорът с „Риал Стейтс“ е действащ, повече няма да толерирам да си правят пиар постоянно на мой гръб
Какво да правим, когато съседите ни обгазяват ежедневно
Какво да правим, когато съседите ни обгазяват ежедневно – отговор
Какво да правим
/Предизвикан монолог по повод множество поводи/Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6509 сек., 1.5562 от тях за заявки.