RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Обществено обсъждане на проекта на Общинския план за развитие на община Пазарджик за периода 2014 – 2020 г. по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община

es_opak_logo2.jpg
На 05 септември 2014 година (петък) от 16.30 часа в Пленарната зала в сградата на Община Пазарджик (гр. Пазарджик, бул. „България“ № 2, ет. 2) ще се проведе обществено обсъждане за представяне на проекта на Общинския план за развитие на община Пазарджик за периода 2014 – 2020 г.
Общинският план за развитие е основния планов документ за стратегическо планиране на устойчиво интегрирано развитие на местно ниво, който се разработва в съответствие с предвижданията на областната стратегия за развитие и определя средносрочните цели и приоритети за развитие, като отчита специфичните характеристики и потенциала на общината.
Общественото обсъждане се реализира по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд по Договор за безвъзмездна финансова помощ № 13-13-57/23.01.2014 г.
Проектът има за цел осигуряване на ефективно планиране и изпълнение на политики в партньорство и координация с всички заинтересовани страни, което ще бъде постигнато чрез въвеждане на механизми за мониторинг, контрол и оценка на изпълнението на общинските политики и разработване на средносрочни цели и приоритети за развитие на общината чрез разработването на Общински план за развитие на община Пазарджик за периода 2014 - 2020 г.
Община Пазарджик кани всички граждани, представители на бизнеса и неправителствения сектор, които се интересуват от бъдещо развитие на общината да вземат участие в обсъждането, да изразят мнения и предложения по проекта на плана.
На следващия финален етап от проекта, по предложение на кмета на общината Общинският план за развитие ще бъде представен за одобрение и приемане от общинския съвет, съгласно изискванията на Закона за регионалното развитие и правилника за неговото прилагане.

Този документ е създаден в рамките на проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд  по Договор за БФП № 13-13-57/23.01.2014 г.
Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Община Пазарджик и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

Тази страница е видяна: 1329

 Публикувано от: pamedia на Friday 29 August 2014 - 13:39:33

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Обществено обсъждане във връзка с реализацията на Общински план за развитие по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик“
Проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик"
Обществено обсъждане на Проект на План за интегрирано развитие на Община Велинград
Община Пещера разработва План за интегрирано развитие на община Пещера за периода 2021-2027г.
Покана за обществено обсъждане на проекта на бюджет на Община Пазарджик за 2018 г.
Визията си за развитие на Пазарджик до 2020г. ще постави на обществено обсъждане Обединението, разработващо Интегрирания план
Обществено допитване по Проект „Устойчиво интегрирано развитие на гр. Пазарджик – изработване на Интегриран план за градско възстановяване и развитие”
В четвъртък от 12:00 часа е общественото обсъждане на проекта за бюджет на Община Пазарджик за 2020 година
Архитекти, инженери и предприемачи - на първо обсъждане на проект за нов Общ устройствен план на община Пазарджик
Обществено обсъждане по проект "Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5820 сек., 1.4684 от тях за заявки.