RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов на официалното приключване дейностите в кв. "Марица": Това е нашата последователна политика, която считам, че трябва да продължим и през следващите години
 
Пазарджик
"Хората, които живеят тук, ще имат по-високо качество на живот. Този квартал заслужава тази нова визия, защото, откакто е създаден преди 40 годин, до този момент нямаше никаква интервенция. И това е нашата последователна политика, която считам, че трябва да продължим и през следващите години, за да може не след дълго всички квартали на нашия град да изглеждат по този начин." Това каза кметът Тодор Попов на церемонията за официалното приключване на дейностите по обновяване на зеленото и междублоковото пространства между ул. „Димитър Греков“, ул. „Струма“ и бул. „Стефан Стамболов“ кв. 399а, гр. Пазарджик, с което завърши и реализацията на проекта „Обновяване на градската жизнена среда в жилищни райони в квартал „Марица-Болницата” на град Пазарджик“. Неговата обща стойност е 6 796 650.67  лв., от които 1 019 497,60 лв. са национално съфинансиране, а 5 777 153,07 лв. е финансирането от Европейския фонд за регионално развитие.

Санираните блокове, обновените зелени площи и междублоково пространство  е пример за получаването на цялостен ансамбъл, който впечатлява с естетиката си, отбеляза Тодор Попов. Той  благодари на фирмата изпълнител "Строймонтаж" ООД, като посочи, че е голямо предизвикателство да се работи на такава голяма територия - над 50 декара е само обектът, кой то бе открит днес. Благодарности получиха и всички живеещи в района за проявеното търпение. Кметът напомни отново, че всичко изградено трябва да се пази с грижите на добър стопанин. Той предупреди, че ще използва всички възможности от тук нататък, които дават управленският капацитет и законовите възможности да се стимулират тези, които пазят и да бъдат наказвани тези, които рушат и цапат.
ПазарджикПазарджик
Тази страница е видяна: 4549

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 24 April 2019 - 19:51:15

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Форум за развитието на Пазарджик през следващите 10 години ще инициира Тодор Попов след предложение на Благо Солов
Тодор Попов: Всеки един трябва да направи своите изводи какво ни каза избирателят и да продължим да работим заедно
Тодор Попов: Сега трябва да се говори за това какво ще се случва в следващия планов период
Тодор Попов: До 4 години нито един град от мащабите на Пазарджик няма да има спортна база като нашата
Да продължим и надградим направеното, призова Тодор Попов на откриването на предизборния си щаб
„50 години ХГ „Ст. Доспевски“ - изложба, която трябва и да се прочете
Тодор Попов към лекарите: Поздравявам Вас и Вашите семейства и засвидетелствам благодарността на нашата общност към Вас!
Кметът Тодор Попов към медицинските сестри: Бъдете здрави и успешни, имате нашата подкрепа!
Тодор Попов към БЧК-Пазарджик: С Вашето доброволчество и съпричастност отново доказвате, че заслужавате нашата признателност!
Кметът на Пазарджик: През следващите 3 години няма да вдигаме местните данъциТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6443 сек., 1.5413 от тях за заявки.