RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Да продължим и надградим направеното, призова Тодор Попов на откриването на предизборния си щаб

Тодор Попов, Пазарджик, Независимият кандидат за кмет Тодор Попов пръв откри предизборния си щаб. По традиция, членовете на щаба, кандидатите за кметове на населените места и за общински съветници от "Коалиция ЗА Пазарджик" се спряха пред читалище "Виделина" за обща снимка и отидоха до църквата "Света Богородица", където отец Яков отслужи водосвет.

На кратката церемония пред предизборния щаб Тодор Попов даде висока оценка на постигнатото до тук от екипа му и заяви, че в следващите години направеното трябва да бъде наградено. Той призова всички присъстващи отново да покажат стил и класа, да почерпят самочувствие от постигнатото и вдъхновение - за това, което предстои да бъде направено.

Тодор Попов, Пазарджик, "За мен, тези години бяха много важни, защото показахме, че сме уникален отбор за България - няма такъв другаде. Освен труда, който положихме, освен красивите спомени, които ще ни останат от тези години, ние показахме и още нещо важно, което е голям дефицит в политиката - защото освен добри колеги и професионално подготвени хора, ние станахме и добри приятели. Така че в края на тези 8 или 4 години - за тези, които са от 4 години в нашия отбор, нямаме от какво да се срамуваме. Напротив, имаме пълното основание да се гордеем с това, което сме направили, защото ние сме го направили за нашия град, за нашата община, за нашите села, и считам, че трябва да продължим и надградим направеното. 
Предстои ни предизборна кампания, искам да покажем отново този стил и класа, който сме показвали през годините. Искам да почерпите самочувствие от постигнатото,  да почерпите вдъхновение, за това, което предстои да постигнем и да покажем на всички, че независимо предизвикателствата, независимо недоброжеланието на нашите опоненти в годините по отношение на нас, ние сме най-можещият, най-отговорният, най-професионално подготвеният и най-добрият екип. Искам да убедим и  хората в това, както сме го правили и убедително да се поздравим на 26 октомври с най-важното - доверието на нашите избиратели.
Затова искам всеки от вас да даде най-доброто от себе си в тази кампания и да покажем, защо сме такъв отбор и защо сме най-добрите. За мен беше удоволствие и голямо вдъхновение да работя с вас през тези години, ще бъде чест да работя още четири", заяви независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов.


kupuvaneto.jpg


Тази страница е видяна: 1655

 Публикувано от: pamedia на Friday 25 September 2015 - 14:11:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Фотогалерия от предизборния концерт на Тодор Попов
Тодор Попов: Всеки един трябва да направи своите изводи какво ни каза избирателят и да продължим да работим заедно
Хиляди аплодираха Тодор Попов и изпълнителите на предизборния му концерт в зала "В. Левски"
Човекът ще е фокусът на приоритетите ни, обяви при откриването на предизборната камапания Тодор Попов
Тодор Попов на откриването на Зоната на здравето: Пазарджик винаги е давал добър пример
Тодор Попов на официалното приключване дейностите в кв. "Марица": Това е нашата последователна политика, която считам, че трябва да продължим и през следващите години
Тодор Попов на откриването на новото футболно игрище: Детско-юношеската школа е нашият здрав темел
Тодор Попов на откриването на Зимните музикални вечери: Изкуството е нашата душевна същност и е много по-силно от всички предизвикателства
Т. Попов: Да продължим заедно за общата ни кауза - нашите съграждани да чувстват Община Пазарджик като сигурна опора в ежедневието си
Христо Тодоров, Тодор Тодоров и Кирил Чолов регистрираха Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6089 сек., 1.5044 от тях за заявки.