RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Община Панагюрище ще награди 170 талантливи деца
170 талантливи деца ще бъдат наградени от община Панагюрище с финансовата подкрепа на „Асарел-Медет“. На 28 януари, в Театър Дом-паметник, за втора поредна година ще се проведе Официална церемония по награждаване на деца и младежи с изявени дарби от община Панагюрище “Звезден клас`2013”. Събитието се организира от Община Панагюрище, с финансовата подкрепа на “Асарел-Медет”АД.

Проектът “Звезден клас” стартира през 2013 година. През януари миналата година за първи път бяха отличени 158 талантливи деца и младежи на община Панагюрище. На тазгодишното издание 170  таланти от общината ще бъдат удостоени с почетни знаци и плакети за постижения в областта на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата през изминалата календарна година. Носителите на паричните награди на Общината се определят от комисия, назначена със Заповед на кмета Никола Белишки.
По време на първото издание на проекта през 2013 година звездните деца и младежи на Панагюрище имаха за свои Кръстници - лица, които са известни сред обществото на местно, регионално, областно и национално ниво с приноса си в областта на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата. Кръстниците през 2013 година бяха проф. д-р Лука Кръстев – доктор на медицинските науки, инж. Делчо Николов – генерален директор на “Асарел-Медет”АД, световната и европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова и кметът на община Панагюрище Никола Белишки.
Подобно на първата церемония и сега се предвижда всяка от групите наградени да има свой Кръстник.  Класирането е в две групи – за индивидуални медалисти от първо, второ и трето място на регионални, областни, национални и световни състезания и групови медалисти от първо, второ и трето място на национални и международни състезания.
Тази година кръстници ще бъдат ръководители на фирми и предприятия, които развиват дейност на територията на общината и са структуроопределящи за града и региона. Гости на събитието ще бъдат ръководители на фирми и институции в община Панагюрище, спортни деятели, родители, ръководители и треньори на талантливите деца.


Тази страница е видяна: 1062

 Публикувано от: pamedia на Monday 27 January 2014 - 14:21:16

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Фондацията на Сдружението на предприемачите в Пазарджик отново награди талантливи деца
Фондация „Надеждата на Пазарджик“ награди още шест талантливи деца и младежи
Стефан Мирев стана кръстник на даровитите деца от Панагюрище в поредния „Звезден клас” и им връчи награди
Фондация на Сдружението на предприемачите ще подпомага талантливи деца от Пазарджик
Стоил Малинов: Адмирации към Сдружението на предприемачите за инициативата им да подпомагат талантливи деца
Консорциум „Алианс за социално развитие” определи първите две талантливи деца, които ще подпомогне
Фондацията на Сдружението на предприемачите връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца от Пазарджик
Фондация „Асарел“ дари 25 хил. лв на училища, читалища и дневни центрове от община Панагюрище, 219 асарелци са удостоени с награди
Община Панагюрище отличи талантливите деца и младежи от „Звезден клас, 2012“
Фондация „Надеждата на Пазарджик“ раздаде 16 финансови стимули на талантливи деца и младежи с успехи в науките и спортаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7317 сек., 1.6342 от тях за заявки.