RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Фондация „Асарел“ дари 25 хил. лв на училища, читалища и дневни центрове от община Панагюрище, 219 асарелци са удостоени с награди

Панагюрище

  Общо 219 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” АД бяха отличени за професионалните си постижения или дългогодишната си трудова кариера в компанията и обособените дружества. Ритуалът се състоя на 23 август пред фирмения параклис „Св. Богородица Живоприемен източник“, като всеки от наградените получи благодарствена грамота и фирмен меден сувенир.
  Отличия получиха 98 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията“ за 2016 година.
  По време на традиционната церемония бяха наградени още 121 работещи в дружеството, които през 2017 година са навършили 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет“АД или дъщерните дружества. Доайени сред тях са електромеханошлосерът Никола Десков и шлосерът Георги Панчовски от „Асарел Ремонт“ООД, които вече четири десетилетия са част от екипа на компанията.
  На тазгодишната церемония един служител беше удостоен с почетен знак „За заслуги“ към „Асарел-Медет“АД. Това е Пенко Евтимов, който е оператор на мелница в обогатителна фабрика „Асарел“. Според установените фирмени правила отличието се получава от всеки, който има над 20 години непрекъснат трудов стаж и през последните десет от тях поне пет пъти е бил отличаван като „Най-добър в професията“.
  В приветствието си към отличените изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов благодари на всички работещи за отдадеността им към компанията. Той припомни, че през 2016 година производствената програма бе преизпълнена по всички натурални и технологични показатели, а реализираните инвестиции за дългосрочно устойчиво развитие са в размер на 122 милиона лева.
  „За седемте месеца на настоящата година дружеството отчита отлични финансово-икономически и производствено-технологични резултати. До края на месец юли е добита и преработена над 7,7 милиона тона медна руда, като по-голямата част – над 6,5 милиона тона, е транспортирана с Циклично-поточната технологична линия, която има и значим екологичен ефект“, подчерта изпълнителният директор инж. Делчо Николов.  
  „Изказвам специални благодарности на нашите дъщерни дружества за отличното партньорство и за това, че гледаме в една посока. Благодаря и на синдикалните организации, с които продължаваме да имаме коректен и ефективен социален диалог. Искам в този знаков за компанията ден да честитя отличията на всички и да Ви призова да продължим да работим и да мечтаем заедно. Защото „Асарел-Медет” е нашата професионална съдба, а благоденствието на дружеството, на Панагюрище и региона, са наша отговорност“, каза инж. Делчо Николов.
  По време на церемонията председателят на Управителния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков и Галя Костова – председател на Фондация „Асарел“, връчиха договорите за дарение на средства на училища, читалища, дневни центрове и неправителствени организации от община Панагюрище. След кончината на председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков, ръководството и синдикалните организации в дружеството решиха единствено през тази година фирменият празник да не се отбелязва по обичайния начин с тържество в село Панагюрски колонии, а предвидените за концерта 25 хиляди лева да бъдат дарени.

Панагюрище


На снимката: Председателят на Управителния съвет на "Асарел-Медет"АД Димитър Цоцорков, изпълнителният директор инж. Делчо Николов, Галя Костова - прокурист на "Асарел-Медет"АД и председател на Фондация "Асарел" с директори на училища, председатели на читалища и ръководители на неправителствени организации, които получиха дарение от фондацията

Тази страница е видяна: 792

 Публикувано от: pamedia на Thursday 24 August 2017 - 17:52:51

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Фондация „Асарел“ дари мултимедийни проектори на училища от община Панагюрище
В памет на проф. Цоцорков "Асарел-Медет" ще дари на училища и читалища средствата, предвидени за празника на Деня на миньора
„Асарел-Медет“ дари 365 хиляди лева на Община Панагюрище
Фондация дари 600 дръвчета на Община Пещера
Осемнадесет гимназисти от Панагюрище – със стипендии по „Образование за всички“ на Фондация „Асарел“
Община Панагюрище дари нов автомобил на две социални заведения
13 гимназисти от Панагюрище със стипендии от фондация "Асарел"
Фондация „Проф.д-р Лъчезар Цоцорков“ осигури свободен достъп за оперетата „Българи от старо време“ - на сцената на „Арена Асарел“ - Панагюрище, на 16 октомври 2019 г.
186 асарелци получиха награди за професионални постижения и дългогодишен стаж в компанията
„Асарел-Медет”АД получи четири национални награди по повод Деня на миньора. В Панагюрище ще празнуват на 30 августТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4504 сек., 1.3649 от тях за заявки.