RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Дарители подкрепиха проекта „Заедно сме” на училищното настоятелство на ОУ "К. Величков" - с. Паталеница

ученици от Паталеница, участващи в проектаПроектът „Заедно сме” на училищно настоятелство  „Св. Пантелеймон”, с. Паталеница набра 1700 лв. в четвъртия Дарителски кръг „Развитие” на Фондация „Работилница за граждански инициативи” в София. Това е най-голямата сума в този кръг, която събра още един проект. Първите дарения направиха: Георги Гечев, Митническа агенция "Руми - Румяна Янчева", земеделска кооперация "Съгласие", с. Паталеница, "и Кънект ООД" и ЕГ „Маргарита Комерс – Маргарита Величкова”. В София първи направи дарение Дамски Лайънс клуб "Тракия". След това и други дарители подкрепиха проекта, съобщи Никола Колев, директор на училището.


Общо 5 550 лв. набра четвъртия Дарителски кръг „Развитие“ на  Фондация „Работилница за граждански инициативи” в София в подкрепа на четири проекта в областта на културата и образованието.

Ние искрено вярваме, че общите усилия и постоянната работа ще помогнат за по-лесната и трайна адаптация и реализация на децата със специални образователни потребности. В тази връзка проектът „Заедно сме” показва оригинален и изключително ефективен подход за интеграция на тези деца, чрез средствата на театралната игра, заяви Никола Колев.

До декември, тази година ще се подготви театрален спектакъл с участието  на деца със специални образователни  потребности (СОП) и техни съученици  от ОУ „К. Величков”, в село Паталеница, съвместно с възпитани от „Вяра, Надежда и Любов”, град Пазарджик. Най-важният резултат от проекта е увереността, че всички са равностойни участници в училищния живот и заедно могат да развиват таланта и уменията си.

Дарителски кръг „Развитие”, създаден от ФРГИ през май 2012 г., е вдъхновен от опита на Финансиращата мрежа във Великобритания (The Funding Network, UK), която от 2002 година насам обединява индивидуални дарители за финансиране на проекти за социална промяна.Тази страница е видяна: 802

 Публикувано от: pamedia на Monday 20 May 2013 - 11:55:47

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Училищното настоятелство на гимназия „Иван С. Аксаков“ също подкрепи директора
Тери Фендър: Развълнувана съм да работя по проекта в Паталеница
Творческото семейство Лютакови участват всички заедно в Проекта „Идея за дом” на Шипка 6
Джамийското настоятелство: Спирането на тока е предизборно
101 дарители на МВР-то в Пазарджик
ЖГЕРБ Пазарджик подкрепиха кандидатурата на Цецка Цачева за президент
Кандидатите за народни представители подкрепиха отбора на Реформаторите в Батак
АБВ, Реформаторският блок и Движение 21 подкрепиха Найден Шопов от ГЕРБ за втория тур
Цветан Цветанов и Маргарита Попова подкрепиха Тодор Георгиев за кмет
Дарители не подминаха детска градина „Зорница“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4972 сек., 1.4471 от тях за заявки.