RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Цветан Цветанов и Маргарита Попова подкрепиха Тодор Георгиев за кмет

Цветан Цветанов: ГЕРБ издигна достойни кандидати, професионалисти 

g1110111.jpgПредседателят на предизборния щаб на ГЕРБ, вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова бяха в Пазарджик в късния следобед вчера за среща с избирателите. Те присъстваха на предизборния концерт на ГЕРБ на площад "Константин Величков" с участието на ансамбъл „Българе“, Графа, Веселин Маринов и комедийните  звезди: Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева, Христо  Гърбов, Руслан Мъйнов, Петко Петков - Шайбата, Иван Радоев, Ернестина Шинова.
При пристигането си в Пазарджик, пред журналисти Цветан Цветанов заяви, че издигнатият от ГЕРБ кандидат за кмет на Пазарджик е достоен човек и той е убеден в успеха му на местния вот. "Това, което направи ПП ГЕРБ е да издигне много достойни кандидати за кметове и Тодор Георгиев е такъв. Днес бях в цялата област. Надявам се, че ТГ ще направи всичко възможно за решаване на проблемите в община Пазарджик. Аз съм обнадежден от срещите с избиратели, защото много високо е нивото на 
g1110112.jpgнашите канидати и много е сериозна подкрепата за нас. Винаги съм казвал, че работодателите за назначаването на кмет и общински съветник са бъларските избиратели и съм убеден, че те направят правилния избор и ще пуснат бюлтина №2", каза още Цветан Цветанов.
Цветан Цветанов и Маргарита Попова имаха кратка среща с избирателите в мобилния предизборен щаб на ГЕРБ пред театъра.
Пръв на сцената беше извикан кандидатът за кмет на община Пазарджик Тодор Георгиев. "Ние искаме управлението на нашата община да се поеме от професионалисти и мениджъри. Ниие искаме да управляваме нашия град почтено и с професионализъм. Ние искаме хората от нашия град да сбъднат своите мечти. Това са важните неща, които са ни събрали тук и аз искам всички ви мечти да се сбъднат. Ние знаем, че успехът в развитието на всяка община зависи от решенията, които се вземат от общинския съвет и обгинския кмет. Затова ние предлагамве един силен екип съветници". С тези думи Тодор Георгиев представи кандидатите в листата на ГЕРБ за общински съветници, които също се качиха на сцената. На нея бяха извикани и кандидатите за кметове на общини в Област Пазарджик. 
С голямо вълнение пред пазарджишките избиратели говори Маргарита Попова, кандидат за вицепрезидент. Сред публиката за концерта и избирателите бяха нейни съученици и преподаватели, които лично я поздравиха за успехите й и за кандидатурата й. Маргарита Попова е родом от Велинград. Учила е в Пазарджик. Възпитаник е на Езиковата гимназия.
"Благодаря на всички, които са дошли тук да бъдем заедно. Искам и на 23-ти да бъдем заедно отново, с бюлетина №2", каза кандидатът за вицепрезидент. Тя даде личната си подкрепа за кандидата за президент Росен Плевнелиев, за неговия професионализъм и чисто човешките му качества. "Ние сме направили кариерите си сами, без връзки, работили сме честно и достойно, знаем цената на хляба, знаем цената на човешката обич, на човешките взаимоотношения и на човешката взаимомопомощ", каза тя за себе си и за кандидата за президент на ГЕРБ. Маргарита Попова беше най-аплодирания представител на партията по време на речите преди концерта.
Предизборни срещи на ГЕРБ с участието на председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов имаше вчера и в по-големите общини от област Пазарджик. Пред журналисти Цветанов сподели, че навсякъде са били посрещнати много радушно и че е уверен в това, че кандидатите на ГЕРБ ще работят за благото на своите избиратели.
g1110113.jpgПо повод днешния Ден на българската община кандидатът за кмет на Пазарджик Тодор Георгиев заяви, че  в община Пазарджик трябва да се направят някои промени - "да се даде възможност на специалистите наистина да се развиват, да покажат потенциала си, да се отвори общината към честно провеждани истински конкурси, защото младите хора, а и не само те, са доста обезпокоени от ширещата се щуробаджанаштина в тази висока сграда, от клановете, които са назначени в нея". "Всички тези страхове, които се насаждат в момента, че ако дойде друг кмет, ще уволни всички - това са празни приказки", заяви Тодор Георгиев. 


Тази страница е видяна: 2183

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 12 October 2011 - 08:21:20

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
И вицепрезидентът Маргарита Попова пристига утре в Пазарджик
Цецка Цачева и Маргарита Попова поведоха хоро в Кръстава за Рамазан Байрама
Цветан Цветанов ще е в Грашево за събора на селото
Цветан Цветанов ще се срещне с обществеността на Велинград
Община Септември сезира Цветан Цветанов за натиск от БОП
Цветан Цветанов идва в Пазарджик за среща с актива
И Цветан Цветанов обеща, че волфрам няма да се добива във Велинград
Цветан Цветанов ще проведе работно посещениe в Област Пазарджик
Цветан Цветанов потвърди, че е задържан синът на Гриша Ганчев
Цветан Цветанов ще инспектира строителството на детска градина в ДрагиновоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5939 сек., 1.4894 от тях за заявки.