RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
ЖГЕРБ Пазарджик подкрепиха кандидатурата на Цецка Цачева за президент

ПазарджикУспели жени от региона се събраха на дискусионен форум на тема: „100 жени заедно за модерно развитие на област Пазарджик”. В работата на форума  участваха жени с управленски позиции в политиката, обществения, стопански живот и  бизнеса в областния град, и  общините Велинград, Батак, Пещера, Лесичово, селата Фотиново, Нова махала,  Калугерово и други населени места от региона. Гости и участници в събитието бяха Ирена Соколова – председател на ЖГЕРБ, и Гинче Караминова – общински председател на ПП ГЕРБ.
Жените бяха поздравени от председателя на Сдружението на предприемачите в Пазарджик Евтим Янев, който изказа възхищение от това,  което жените могат и правят като майки, съпруги и предприемачи и пожела успех на форума. Основните ракурси на дискусията бяха провокирани от видеообръщението на Председателя на НС Цецка Цачева към присъстващите в залата.  Ирена Соколова, в своето обръщение, отбеляза значението  на тези срещи за усъвършенстването на жените и подобряване на възможностите за справяне и удовлетвореност чрез различни политики и механизми, акцентиращи на ролите на жената, които заема в живота. Залата аплодира Гинче Караминова, която на 1 ноември бе удостоена от президента Росен Плевнелиев с почетен плакет за приноса и в развитието на българската култура и духовност. Модератор на дискусията бе Лидия Панайотова – областен клубен ръководител на ЖГЕРБ, Форумът  премина на три панела с теми: „Жените в политиката“, „Жените в управлението“ и „Житейски роли на жената“, чрез които се даде възможност на успели жени в политиката, управлението на различни организации - училища, държавни институции, НПО, ръководители на банки, застрахователни компании, архитекти, лекари, кметове Пазарджикна населени места и мениджъри на фирми, да споделят как успяват да съвместяват професионалните си, обществените и личните ангажименти, как организират времето си,  преодоляват трудностите и по какъв начин определят приоритетите си и защо бележат  успехите. На основата на  чутото, споделеното, съприживяното  и изложените лични житейски ситуации от участничките Лидия Панайотова обобщи резултати от дискусията и изказа наложилата се  убеденост, че зад успеха на жените стои много труд, постоянство, отговорност, майчински инстинкт, компромиси и лишения, много грижа и любов. Тя призова жените от област Пазарджик да изпратят своето послание  за успех до госпожа Цецка Цачева - кандидат за президент на Република България, една от тях, която притежава качествата на утвърден парламентарист, професионалист,  грижовна и отговорна майка, която може достойно да работи в интерес на всички граждани за стабилност, сигурност и европейско развитие на България. Изрази увереността на присъстващите, че петият президент на България ще бъде жена  в лицето на Цецка Цачева.


 Пазарджик

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Тази страница е видяна: 1599

 Публикувано от: pamedia на Thursday 03 November 2016 - 12:36:48

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Цецка Цачева бе посрещната в Панагюрище с думите: “Вие сте нашият президент!“
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик
Цецка Цачева: Трябва да живеем със самочувствието, че сме претворили идеалите на Апостола
Цецка Цачева и Маргарита Попова поведоха хоро в Кръстава за Рамазан Байрама
Цецка Цачева във Велинград: Ще работя за просперираща България, в която жизненият стандарт се повишава
Цецка Цачева: В момента тече допълнително изслушване на избраните конституционни съдии. Изборът е по правилата /видео/
Цветан Цветанов в Септември: Гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да продължи България да се движи по пътя на стабилността
Цецка Цачева в Батак: Младите хора трябва да излизат с реални умения от училище, за да отговарят на нуждите на бизнеса
Цецка Цачева :В момента нямаме нужда от "ново начало". Президентът трябва да олицетворява единството на нацията /видео/
Кампания на ЖГЕРБ Пазарджик, посветена на заболяването аутизъмТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7520 сек., 1.6526 от тях за заявки.