RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Цецка Цачева :В момента нямаме нужда от "ново начало". Президентът трябва да олицетворява единството на нацията /видео/

ПазарджикТук, пред вас е бъдещият президент на страната - и това е госпожа Цецка Цачева, която за 10 години се доказа като един истински парламентарист, като един истински политик и най-важното: като един реален политик. Защото знаем, че тя ще бъде обединителят на нацията, а и тя го доказа в сегашния парламент, разговаряйки с всички партии и успява да намери този консенсус, този баланс, който днес е повече от необходим за държавата. Аз съм изключително впечатлен от това, че госпожа Цецка Цачева прие да бъде нашия  кандидат за президент, защото, повярвайте, това е голяма отговорност, а тя може да носи отговорност, защото го доказа като първата жена председател на българския парламент. Така преседателят на предизборния щаб  и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов  представи кандидата на партията за президент пред членове и симпатизанти в препълнената зала на театъра в Пазарджик.


Цачева бе посрещната с аплодисменти и овации. Тя припомни впечатленията си от Пазарджик при  посещението й тук в първия й мандат. "Тази вечер , обаче съм пред вас,приятели, получила подкрепата на най-голямата, най-истинската, най-народната партия, каквато е ГЕРБ, част от голямото семейство на ЕНП. Доверие от приятели, от съмишленици се дава в аванс, но тук съм, за да потърся доверие и подкрепа от възможно най-широк кръг граждани на Пазарджик и Пазарджишка област." Това сподели в началото на словото си кандидатът на ГЕРБ за президент.
Като въпрос на ценностен избор определи Цецка Цачева предстоящия вот. "Ние трябва да удържим посоката, която пок
оления преди нас са мечтали да имаме", заяви Цачева и посочи членството ни в ЕС и НАТО.

Тя отдели особено внимание на необходимостта България да бъде фактор на стабилността на Балканите, в целия ЕС, а и в света като цяло.
"Приятели, нещата се случват. И ни го казват и онези, които признават, че не са давали гласа си за нас . За да може това да продължи, за да има единодействие и единна посока на всички държавни и местни власти, ние с вицеадмирал Манушев ще направим така, че да се издигне авторитетът на държавните институции, обеща Цачева. Тя  говори за необходимостта от справедливост в обществото и посочи направеното  през последната година, включитнелно и промените в Конституцията, при това в сложната конфигурация на 8-партийния парламент. Това не е достатъчно, но има подготвени и нови законопроекти, и воля за още промени за реформиране на съдебната система, посочи председателят на 43-о Народно събрание.
"В момента нямаме нужда от ново начало. Така, както нашите опоненти вляво го заявят.Ние се явяваме пред вас, припомняме какво сме постигнали, споделяме какви са нашите идеи, нашите послания. При тях няма идеи, при тях няма политически послания. Там има само личностно охулване. 
Президентът трябва да олицетворява единството на нацията. Това означава, че стрябва да може да работи с гражданите, с неправителствените организаци,  с полтическите сили, от друга страна. Имам самочувствието, че мога да го направя. Така съм работила, вече втори мандат в българския парламент - с търпение, с диалогичност, с такт, когато трябва и с по-решителни намеси в диалога, но винаги с позиция,защото вярвам, че така трябва да се приемат важните и отговорни решния за България.
Така Цецка Цачева формулира най-важните  функции на държавния глава и призова на 6-и ноември да се гласува с №17 в бюлетината за президент и вицепрезидент.

ПзарджикКупуването и продаването на гласове е престъпление!


Тази страница е видяна: 1003

 Публикувано от: pamedia на Monday 31 October 2016 - 23:16:32

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Цецка Цачева: В момента тече допълнително изслушване на избраните конституционни съдии. Изборът е по правилата /видео/
Цецка Цачева: Трябва да живеем със самочувствието, че сме претворили идеалите на Апостола
Цецка Цачева в Батак: Младите хора трябва да излизат с реални умения от училище, за да отговарят на нуждите на бизнеса
ЖГЕРБ Пазарджик подкрепиха кандидатурата на Цецка Цачева за президент
Цецка Цачева бе посрещната в Панагюрище с думите: “Вие сте нашият президент!“
Цецка Цачева и Маргарита Попова поведоха хоро в Кръстава за Рамазан Байрама
Цецка Цачева във Велинград: Ще работя за просперираща България, в която жизненият стандарт се повишава
Цветан Цветанов в Септември: Гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да продължи България да се движи по пътя на стабилността
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик
Община Пещера постави ново начало за награждаване на изявените спортисти през годинатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4728 сек., 1.4110 от тях за заявки.