RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Иван Неделчев е новият председател на Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Иван Неделчев

Сдружението на частните предприемачи и работодатели избра на отчетно-изборно събрание за председател на Сдружението г-н Иван Неделчев - управител на „РАДИО СОТ“ ООД и учредител на „АВАЛ“ ООД. Иван Неделчев е и председател на учредената от Сдружението Фондация за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик”. Той е и миналогодишен носител на наградата „Предприемач на годината”. Сдружението досега бе председателствано от Димитър Събев. В отчета си пред събранието той посочи като най-съществен успех във втората година от председателството организирането на мащабна дарителска кампания в подкрепа на лечебните заведения в Пазарджик в началото на обявеното извънредно положение заради COVID-19. За броени дни Сдружението инициира и събра близо 40 хиляди лева, с които бяха закупени предпазни средства и апаратура за „МБАЛ – Пазарджик”, ЦСМП-Пазарджик и МБАЛ “Хигия”, където беше открито първото ковид отделение извън областната болница.


В новия Управителен съвет влизат двама от предишните председатели на Сдружението - г-н Иван Иванов –управител на фирма „Иванов и синове” и Евтим Янев – „Янев 55” ЕООД, а също д-р Цветелина Спиридонова – изпълнителен директор на МБАЛ “Хигия” АД, Благой Ангелов – „Колорадо” ЕООД, д-р Неделчо Ситнов, който ръководи клиника „Сити дент” в Пазарджик и Костадин Тошев – управител на „КРЕЗ”.

„В момента всички ние се опитваме да работим в по-различни от досегашните условия, които не зависят от нас. От нас обаче зависи да си партнираме в работата така, че да успяваме, да се подкрепяме, да запазим служителите си, да организираме работата си и създадем безопасна производствена среда за нашите работници. Това ще е насоката, в която ще работим в близко време като Сдружение. Имам и други идеи, които ще представя пред Сдружението на следващото събрание. Наши членове вече имат добър опит, който биха могли да споделят с останалите, като реализираната идея от г-н Благой Ангелов за дуално обучение по мебелно производство в ПГСА”. Това заяви новият председател Иван Неделчев след избора. Той пожела да се оттегли от ръководството на Фондацията „Надеждата на Пазарджик”, така че предстои избор на нов председател и Управителен съвет.Тази страница е видяна: 906

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 06 October 2020 - 14:40:33

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Евтим Янев е новият председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян е новият председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян беше преизбран за председател на Сдружението на предприемачите
БСК награди Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Дарение от кампанията на Сдружението на предприемачите за 4 здравни заведения в Пазарджик
Паметник на Атанас Буров ще издигне Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Сдружението на предприемачите в Пазарджик изпрати с тир помощи за Мизия /видео/
Фондация на Сдружението на предприемачите ще подпомага талантливи деца от Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите в Пазарджик отново награди талантливи деца
Сдружението на предприемачите в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди за 2019 г.Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4666 сек., 1.3853 от тях за заявки.