RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Мениджъри от „Асарел-Медет“ взеха участие в 25-ия Световен минен конгрес в Астана, Казахстан
Асарел-Медет

   Изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов и мениджъри от компанията взеха участие в 25-ия Световен минен конгрес, който се проведе в столицата на Казахстан – Астана, в периода 19 – 22  юни.


   Организатор на конгреса е Министерството по инвестиции и развитие в Република Казахстан, със спомоществователството на Асоциацията на рудодобивните и металургични предприятия в азиатската държава, операторите ITECA и ITE Grouр и партньорите ЕRG, Zlatni Kazzinc, KAZ Minerals и Polymetal. На форума, който се провежда на всеки две години в различни държави, бяха представени над 300 минни компании от 50 страни, които участваха с над 2 хиляди делегати.

   „Световният минен конгрес дава уникална възможност за представяне потенциала на развитие на минната индустрия в глобален мащаб, обмяна на ценен опит между експерти в бранша от целия свят и следване на основните принципи за устойчиво развитие“, коментира изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов.

   Неслучайно Казахстан е избран за домакин на престижното събитие, тъй като страната е изключително богата на природни богатства и през последните години се развива с много бързи и мащабни темпове, както в минната дейност, така и в строителството. Делегатите имаха възможност да се запознаят с тенденциите в глобалната индустрия и иновациите в минната дейност, нови техники, технологии и оборудване в рудодобива и обогатяването и да се срещнат с международни минни експерти и представители на световни водещи университети, институти и международни минни асоциации.

   Като част от работната програма, делегатите взеха участие също в индустриално посещение на медна мина „Бошакол“ от групата на „KAZ Minerals“. Организираното техническо изложение към конгреса представи световни производители на основно и спомагателно оборудване за минната индустрия, разработчици на софтуерни продукти, системи за автоматизация и мониторинг на процеси и др.Тази страница е видяна: 4796

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 26 June 2018 - 17:13:34

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бъдещи мениджъри: „В „Асарел-Медет“ се работи отговорно!”
Топ мениджъри от „Сименс” посетиха „Асарел-Медет” АД и Панагюрище
165 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” празнуваха Деня на миньора с отличия
13 ученици бяха мениджъри за един ден в "Асарел-Медет"
Повече от 250 деца и възрастни взеха участие в първата Детска тенис Академия “Asarel Bulgaria Open”
Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
Коледен поздрав от АСАРЕЛ МЕДЕТ АД
Роклегендата Джо Лин Търнър ще пее за юбилея на „Асарел-Медет“АД
„Асарел-Медет“ залеси 66 дка за последните 3 години
„Асарел-Медет“АД с подарък за ветераните от компаниятаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.2351 сек., 1.1842 от тях за заявки.