RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Инвестициите в биткойн и други криптовалути дискутираха на семинар в конферентната зала на новия КРЕЗ членове на Сдружението на предприемачите
  
Пазарджик
Криптовалутите, биткойните, как възникват, кой и как ги добива, възможностите за инвестиции в тях - тези въпроси разясни пред членове на Сдружението на предприемачите и представители на бизнеса в Пазарджик Оливър Панграц от позиционираната в Кьолн германска финансово-консултанска фирма Cryptogiants, специализирана в търговия с криптовалути. Семинарът се проведе в заседателната зала на новия КРЕЗ.

Оливър Панграц е застрахователен брокер и финансов консултант с над хиляда клиенти, а от криптовалути се интересува от една година – когато за пръв път си купува биткойни и след като за крако време успява да възвърне иневистицията си и да акумулира печалба, започва да се интересува по-професионално. В момента е консултант в тази сфера. Пред предприемачите в Пазарджик той представи историята на възникване на криптовалутите, видовете криптовалути, като по-конкретно се спря на биткойна – една от валутите, с които търгуват в Cryptogiants.

След като изтъкна основните предимства на този вид валута: невъзможност за фалшифициране, мигновен трансфер през интернет, ясна история на собствеността, Панграц отговори и на практически въпроси как става закупуването, каква е доходността, както и за рисковете от подобна инвестиция. Броят на биткойните е лимитиран при създаването им – 21 милиона, като до момента са произведени 16.9 милиона. Курсът им се движи около 8000 $  и на всеки 10 минути се произвеждат 12.5 нови биткойни. Пред предприемачите Оливър Панграц показа какво представляват ежедневните отчети за доходността. Част от присъстващите на семинара бизнесмени се оказа, че имат вече опит с някои видове криптовалути и се похвалиха с неголеми инвестиции, които обаче са били печеливши и са им донесли печалба. 


ПазарджикТази страница е видяна: 722

 Публикувано от: pamedia на Monday 26 March 2018 - 14:52:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Сдружението на предприемачите организира семинар за прилагането на Общия регламент за защита на личните данни от 25 май
Предприемач на годината и три други бизнес награди връчи Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Шеф Иван Звездев лично сготви и разсипа курбана за откриването на новия хипермаркет КРЕЗ
БСК награди Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Евтим Янев е новият председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян е новият председател на Сдружението на предприемачите
Сдружението на предприемачите обяви подкрепата си за Найден Шопов
Сдружението на предприемачите предлага разширение на Зоните за въздействие
Дарение от кампанията на Сдружението на предприемачите за 4 здравни заведения в Пазарджик
Иван Неделчев е новият председател на Сдружението на предприемачите в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5207 сек., 1.4192 от тях за заявки.