RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Предприемач на годината и три други бизнес награди връчи Сдружението на предприемачите в Пазарджик

Петър Цветков

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди на тържествена церемония в Младежкия дом. Голямата награда "Предприемач на годината 2016" беше присъдена на Петър Цветков - фирма "Стройпрогрес". Фирмата му е изпълнител на няколко жилищни комплекса в Пазарджик, сред които и най-новият комплекс "Царица Йонна" при автогарата, както и комплексите "Градина", "Чинара" и "Стадиона". Петър Цветков е собственик и на фирмите "ПМ парфюми" и "ПМ маркет", които предлагат маркова и селективна парфюмерия и козметика, стоки за бита и битова химия.


Петър Цветков беше избран за Предприемач на годината с тайно гласуване на общо събрание на Сдружението на предприемачите, провело се миналия месец. Наградата му бе връчена от миналогодишния ѝ носител – доц. Стайко Спиридонов, изпълнителен директор на Медицински комплекс „Хигия“.

Сдружението присъди и три други награди. Награда за иновации и технологии беше връчена от председателя на Сдружението Евтим Янев на Деян Иванов - фирма "Аквафиш", която развъжда сладководни риби, развива есетрово стопанство и добива черен хайвер. Награда за динамично развиваща се фирма беше връчена на Веселка Тошкина, собственик и управител на "Ивесто къмпани"- предлага на българския пазар богат асортимент семена и торове за зеленчукопроизводството, семена и луковици за цветя, тревни смески за зелени площи. За успешна инвестиция беше отличен Иван Топузов - фирма "Ирон". Наградата му беше присъдена за инвестицията в новия хотел "Форум". Всичките награди бяха присъдени с тайно гласуване от членовете на Сдружението на предприемачите, съобщи председателят на организацията на бизнеса в Пазарджик Евтим Янев. 

Областният управител на Пазарджик поздрави членовете на сдружението и наградените предприемачи. „Убедена съм, че всеки от членовете на организацията е достоен за тази награда, защото е голямо предизвикателство в тези времена да развиваш бизнес и да разкриваш работни места. Искам да благодаря на Сдружението за доброто партньорство с Областна администрация Пазарджик. Надявам се, че ще продължите да бъдете съвременна успешна съсловна организация“, заяви областният управител Гинче Караминова.

Сред официалните гости бяха представители на Конфедерация на работодателите „Тракия“, на сдруженията в Стара Загора, Панагюрище и Асеновград, които поднесоха подаръци по повод избора на Предприемач на годината и връчването на годишните бизнес награди в Пазарджик.

Председателят на Сдружението на предприемачите Евтим Янев връчи на четирима членове на Сдружението грамоти за активната им подкрепа за развитието и популяризирането на спорта в община Пазарджик на Найден Шопов, Младен Младенов, Роман Цветков и Костадин Тошев, които са основни спонсори на спортни клубове в Пазарджик. „Бъдещето на младите таланти е тук в Пазарджик и това, което правим в подкрепа на спорта, го правим от сърце и за да останат младите хора тук в Пазарджик“, заяви Найден Шопов.

Тържествената церемония беше с благотворителна цел – да се съберат средства за дейността на учредената от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик Фондация за талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“. По време на вечерта в дарителската кутия на Фондацията постъпиха 2190 лв. През следващите дни Управителният съвет на Фондацията ще проведе събрание, за да разгледа постъпилите до момента 5 заявления за отпускане на финансова помощ и стипендии на деца. Заедно със събраните на тържествената церемония „Предприемач на годината“ средства бюджетът на Фондацията надхвърля 10 хиляди лева.

Пазарджик

Връчването на наградата Предприемач на годината 2016 на г-н Петър Цветков

Деян Иванов

Г-н Деян Иванов - носител на Награда за иновации и технологии

Веселка Тошкина

Г-жа Веселка Тошкина - носител на Награда за динамично развиваща се фирма

Иван Топузов

Председателят на Сдружението г-н Евтим Янев връчва Награда за успешна инвестиция на г-н Иван Топузов (вдясно)

Тази страница е видяна: 4152

 Публикувано от: pamedia на Monday 05 December 2016 - 08:48:13

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Сдружението на предприемачите в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди. Голямата награда "Предприемач на годината" е за Стефан Марков - собственик на "САМ-КИНТИ"
Сдружението на предприемачите в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди за 2019 г.
БСК награди Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Димитър Събев връчи дарението от кампанията на Сдружението на предприемачите, предназначено за ЦСМП – Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца от Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите в Пазарджик отново награди талантливи деца
Предприемач на годината е Благой Ангелов, собственик на мебелни фабрики КОЛОРАДО. МЕТАЛИКА и РАИС - с бизнес отличия за 2018-та
Инвестициите в биткойн и други криптовалути дискутираха на семинар в конферентната зала на новия КРЕЗ членове на Сдружението на предприемачите
Дарение от кампанията на Сдружението на предприемачите за 4 здравни заведения в Пазарджик
Иван Неделчев е новият председател на Сдружението на предприемачите в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6868 сек., 1.6041 от тях за заявки.