RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Сдружението на предприемачите в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди. Голямата награда "Предприемач на годината" е за Стефан Марков - собственик на "САМ-КИНТИ"
Стефан Марков
На снимката: Председателят на Сдружението Димитър Събев и носителят на наградата "Предприемач на годината 2017"  Стефан МарковНа тържествена церемония снощи в Пазарджик бяха връчени годишните награди „Предприемач на годината“. Тази година бяха присъдени общо 5 награди - Голямата награда "Предприемач на годината", както и Награда за иновации и технологии, Награда за динамично развиваща се фирма, Награда за успешна инвестиция и най-новата награда - Награда за социално отговорна фирма. Тази награда се връчва за пръв път. „Учредена е с идеята да бъдат отличени добрите практики и бизнесмените, които са и добри, и отговорни работодатели, които се грижат за здравето на своите служители и полагат усилия да създадат максимални удобства на работните места в своите предприятия, обяви в началото на церемонията председателят на Сдружението г-н Димитър Събев.
Стефан Марков

На общо събрание, провело се в края на октомври, членовете на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик избраха за предприемач на годината г-н Стефан Марков, управител на „Сам – Кинти“ ЕООД.  Предприятието работи от 1993 година и произвежда машини и автоматични технологични линии за сладкарски изделия. Фирмата предлага индивидуални решения и нестандартно оборудване за различни сектори на хранително-вкусовата промишленост, а също така и точни, ефективни и прецизни решения за сладкарската индустрия в световен мащаб. През 2012 г. „Сам-Кинти“ отвори и заведение за бързо хранене, което е известно с изключително здравословно приготвяната храна, а тази година заработи и новата им автокъща „Прогрес“.
Нишан Бъздигян
На снимката: Нишан Бъздигян - РАИС ООД

Носител на първата награда за социално отговорна фирма е г-н Нишан Бъздигян, управител на „РАИС“ ООД. Фирмата от години осигурява на своите работници допълнително здравно обслужване, което покрива профилактични прегледи, прегледи при специалисти, възстановяване на средства, дадени за лекарства. Всички служители на РАИС получават безплатно топъл обяд. Фирмата поема изцяло грижата и за работното облекло, организира тиймбилдинги сред природата, осигурява безплатна почивка на своите работници на почивната база на РАИС с бунгала край язовир “Батак”.
Красимира Паунова
На снимката: Красимира Паунова - ХИПЕРМАРКЕТ КРЕЗ

Наградата за успешна инвестиция беше присъдена на Костадин Тошев – за изграждането на новия „Хипермаркет КРЕЗ“ и стрелбищен комплекс „КРЕЗ Армъри“. Комплексът разполага със закрито стрелбище, оръжеен магазин, работилница, зала за обучения и медицински кабинет на обща площ от 940 кв.м. Предлагат се също пакети с услуги, подходящи за тиймбилдинг, частни партита за деца и възрастни, като за целта предоставя в стрелбището необходимото оръжие, боеприпаси и инструктори.  КРЕЗ вече има и онлайн магазин. Тъй като г-н Тошев беше възпрепятстван да присъства, наградата получи управителят на „Хипермаркет КРЕЗ“ г-жа Красимира Паунова.
Красимир Георгиев
На снимката: Красимир Георгиев - "МКМ - Миракъл Краси Мейкър"

Носител на наградата за динамично развиваща се фирма е Красимир Георгиев, управител на "Миракъл Краси Мейкър" ЕООД. Компанията е една от първите търговски фирми в Пазарджик. Създадена е през 1990 година.  В момента "МКМ - Миракъл Краси Мейкър" разполага с пакетажен и производствен цех в Пазарджик, както и с голяма мрежа за търговия с хранителни стоки от собствената търговска марка - "МКМ". "Миракъл Краси Мейкър" пакетира варива - боб, леща и ориз. Най-известният им продукт собствено производство е варен боб на МКМ, технологията за който е закупена от БАН и доразработена от специалисти на компанията съобразно сортовите характеристики на всеки боб.
Неделчо Ситнов
На снимката: д-р Неделчо Ситнов" - Дентална клиника СитиДент Пазарджик

Наградата за иновации и технологии беше присъдена на един от новите членове на Сдружението – д-р Неделчо Ситнов -  Дентална клиника Сити Дент Пазарджик ЕООД. Клиниката е оборудвана с най-съвременни 3D технологии – скенер и принтер за печатане на хирургични водачи, благодарение на който в рамките на няколко часа на място може да се изпечати водач за поставяне на зъбен имплант и много прецизно да се позиционира. Благодарение на 3D технологиите в СитиДент изработват висококачествени зъбни протези, коронки и мостове. Освен за денталните импланти, 3D скенерът и  3D принтерът се използват и за лечението с алайнери, както и за диагностициране и лечение на различни дентални проблеми.
Иван Неделчев
На снимката: Иван Неделчев
Елена Георгиева
На снимката: Елена Георгиева

На тържествената церемония бяха връчени и други две отличия: за дарител на годината беше обявен Иван Неделчев – за направено дарение към Фондацията за талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“, а за цялостен принос към сдружението беше отличен посмъртно Борислав Митраков. Неговата съпруга – Елена Георгиева, прие кристалната награда с благодарност за проявеното отношение към Борислав Митраков.

Гост на връчването на наградите беше заместник областният управител на Пазарджик Йордан Кожухаров. „Не е лесно да бъдете успели предприемачи, не е лесно да се грижите за хората, които работят за вас, но чрез вашия просперитет се постигат две основни неща за нашето общество – едното е намаляване на безработицата, а другото - по-добри социални и икономически условия на живот в Пазарджик“, заяви Йордан Кожухаров. Своите пожелания за бизнес успехи към предприемачите отправи чрез поздравителен адрес до тях и кметът на Пазарджик Тодор Попов. Поздравления и подаръци поднесоха  г-н Мирослав Тончев от БСК, представители на Конфедерация на работодателите „Тракия” и на Сдруженията на бизнеса от Стара Загора, Пловдив, Асеновград и Панагюрище.
Александър Иванов, Лазар Вълчев
На снимката: Водещите на вечерта Александър Иванов и Лазар Вълчев, които първи пуснаха дарението си в кутията за благотворителната кампания на Фондация за подпомагане на талантливи деца "Надеждата на Пазарджик"

По традиция балът на предприемачите е с благотворителна цел и на тържеството се събират дарения за Фондацията за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“. Събраната сума снощи възлиза на 4072 лева. В благотворителната кампания се включиха не само предприемачите и техните гости, но и участници в програмата, сред които водещите Александър Иванов и Лазар Вълчев, Цвети Шопова – от името на Национална импресарска  мрежа "Българе", както и кетъринговата фирма „Александър Петков парти сървиз“. В празничната програма  участие взеха дуетът Крис и Велин, група „Мистик“ и балет „Електра“, а празничната програма беше открита от мажоретките от „Мистерия“ към ОДК – Пазарджик, които преди дни получиха един от раздадените финансови стимули за млади таланти, присъдени от Фондацията за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“.


Тази страница е видяна: 4655

 Публикувано от: pamedia на Sunday 03 December 2017 - 13:52:01

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Предприемач на годината и три други бизнес награди връчи Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Сдружението на предприемачите в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди за 2019 г.
Предприемач на годината е Благой Ангелов, собственик на мебелни фабрики КОЛОРАДО. МЕТАЛИКА и РАИС - с бизнес отличия за 2018-та
БСК награди Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Димитър Събев връчи дарението от кампанията на Сдружението на предприемачите, предназначено за ЦСМП – Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца от Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите в Пазарджик отново награди талантливи деца
Найден Шопов е носител на тазгодишната награда „Предприемач на годината-2014”
Проф. Стефан Лютаков - с голямата награда на Алианц България
Тодор Попов връчи годишните награди за култура и образование „Св. Св. Кирил и Методий“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5511 сек., 1.4930 от тях за заявки.