RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Сдружението на предприемачите обяви подкрепата си за Найден Шопов

Сдружение на предприемачите Пазарджик, Сдружението на частите предприемачи и работодатели в Пазарджик обяви на пресконференция, че подкрепя Найден Шопов от ГЕРБ за кмет на Пазарджик. Решението за подкрепа е взето на събрание на Сдружението снощи, а на пресконференцията днес присъстваха председателят на Сдружението Евтим Янев и членовете на УС Нишан Бъздигян и Младен Младенов.
Подкрепяме го, защото това, което се случва в Община Пазарджик не ни харесва и ние го показваме от четири години, заяви председателят Евтим Янев, който е избран общински съветник от листата на ГЕРБ. Начинът на управление, който е непрозрачен, неефективен и не в полза на общината не би довел до нищо добро, а това показват и цифрите, подчерта Евтим Янев. Той посочи, че през периода 2008-2015 година е продадено общинско имущество на стойност близо 39 милиона лева, а общината е оставена с много задължения, в това число облигационен заем, задължения по енергоефективни дейности, неразплатени и отклонени средства от държавно делегирани дейности, плащания по развалени сделки, дълг към изпълнители на строителни дейности и услуги. "Или просто казано бъдещият кмет трябва да положи неимоверни усилия  да подсигури за мандата си средства в размер на 32 150 971 лв., средно по 8 037 742 лв. на година, без да има възможността да тегли нов кредит, или да продава общинско имущество , понеже такова продаваемо вече почти няма. Въпреки трудностите трябва и да изпълнява функциите на общината. В същото време собствените приходи на Община Пазарджик  и получаваната изравнителна субсидия са около 22 милиона лева", посочи Евтим Янев.
Сдружение на предприемачите Пазарджик, "Подкрепяме Найден Шопов, защото той ще бъде гарант за промяна. Ние сме хора прагматици, искаме да се спазват правилата, не искаме да има „наши“ и „ваши“, искаме да има конкурси и процедури с ясни правила, искаме управление без задкулисие, искаме обществения ресурс да се управлява добре, кметът да бъде добър стопанин, а досегашното управление докара общината на червено. Необходима е наистина отговорна бюджетна политика, пълна финансова ревизия и да бъдат спрени злоупотребите с обществени средства. Искаме Пазарджик да е привлекателен не само с острова, не само с новата градска среда, но да е привлекателен и за инвеститори, да се разкриват нови работни места, децата ни да остават тук. Имаме доверие, че Найден Шопов, който е един от нас, той е член на Сдружението, както знаете, може и ще изпълни този ангажимент, който е поел. ", заяви Нишан Бъздигян.
Найден Шопов благодари на колегите си от Сдружението на предприемачите за оказаната подкрепа и пое ангажимент, че ще работи така, че след 4 години да не го е срам да поиска още веднъж подкрепа от гражданите на Пазарджик. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик благодари на подкрепилите го на втория тур партии и коалиции: "Благо Солов в Съюз за Пазарджик", АБВ, Реформаторски блок, Движение 21, както и на общинското ръководство на БСП, което призова своите симпатизанти да гласуват за промяната.Тази страница е видяна: 1337

 Публикувано от: pamedia на Thursday 29 October 2015 - 18:31:32

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Благо Солов заяви подкрепата си за Найден Шопов
БСК награди Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Евтим Янев е новият председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян е новият председател на Сдружението на предприемачите
Сдружението на предприемачите предлага разширение на Зоните за въздействие
Дарение от кампанията на Сдружението на предприемачите за 4 здравни заведения в Пазарджик
Иван Неделчев е новият председател на Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Нишан Бъздигян беше преизбран за председател на Сдружението на предприемачите
Паметник на Атанас Буров ще издигне Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Проф. д-р Стайко Спиридонов - с поредно отличие от Сдружението на предприемачитеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6460 сек., 1.5336 от тях за заявки.