RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Обръщение на Бойка Маринска, водач на листата и кандидатите за народни представители на "Реформаторски блок - Глас народен" в 13 МИР - Пазарджик


ОБРЪЩЕНИЕ НА БОЙКА МАРИНСКА, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА И

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН“
 В 13 МИР-ПАЗАРДЖИКУважаеми приятели, десни хора,

реформатори и сподвижници на синята идея,

От самото създаване на Реформаторски блок и сега, в коалиция „Реформаторски блок-Глас народен“, ние имаме една ясна цел- да бъдем най-голямата десноцентристка коалиция в новия български парламент.

Нашата коалиция направи една съзидателна, прагматична и позитивна кампания, чужда на лъжи, фалш и демагогия.  Вярата на всички от листата на Реформаторски блок в доброто, в разума и почтеността, в хората, ни дават убедеността, че ще постигнем успех.  Винаги сме били оптимисти, че ще имаме дясно-центристко правителство, което да продължи приобщаването на страната към ценностите на цивилизована Европа. Каузата на „Реформаторски блок - Глас народен“ е национално отговорна и единствената която гарантира мира, сигурността и просперитета на България.

Вие знаете нашите приоритети -  силна икономика, ръст на инвестициите, подобряване стандарта на живот, осигуряване на повече средства за здраве,образование, сигурност и култура. Блокът ще работи за увеличение на средствата за образование с 1 милиард лева повече и за двоен скок на финансирането на културата. Блокът разработи програма за следващите четири години, чрез която да се ремонтират всички спешни отделения и спешни центрове в страната, да се закупят 400 нови линейки. Ние настояваме за увеличаване броя на полицаите по малките населени места, искаме нелегалните мигранти да остават в центрове от затворен тип. Реформаторите залагаме на намаляването на ДДС от 20% на 18%. Ние сме единствените, които не участвахме в наддаването за заплати и пенсии, защото това е недостойно и нереално, обиждащо българина. Като първа задача в Народното събрание сме си поставили приемането на антикорупционния закон. Ще настояваме реформата в съдебната система да продължи.

В 43-то Народно събрание Реформаторски блок внесе собствени 90 законопроекта, половината от които вече са действащи. Реформаторски блок бе гръбнакът на реформите в здравеопазването, образованието, сигурността и икономиката. Народните представители на Реформаторски блок бяха едни от най-активните депутати в парламента.

През кампанията проведохме десетки инициативи и се срещнахме със стотици избиратели в цялата област. И разбрахме, че имаме Вашата подкрепа! Вие знаете, че всичко е в ръцете ни, за да направим България такава, каквато я искаме-правова, спокойна и подредена.

Ние, Реформаторите, сме начертали хоризонта и посоката. Каузата е България!

Подкрепете "Реформаторски блок-Глас народен", за да имате свое представителство в 44-то Народно събрание. Помнете, че гласовете за другите в дясно, извън коалицията "Реформаторски блок - Глас народен", които няма да успеят да влязат в Парламента, ще се разпределят за БСП и ДПС.

Подкрепете коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" с N 21 в бюлетината.

Общи усилия = сигурен успех!

пКУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!


Тази страница е видяна: 562

 Публикувано от: pamedia на Friday 24 March 2017 - 11:41:43

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бойка Маринска: Листата на Реформаторски блок-Глас народен е само от хора от региона, специалисти в различни сфери на дейност
Бойка Маринска от „Реформаторски блок-Глас народен“: Надявам се с гласа си избирателите да изпратят в Парламента хора, които ще работят и ще изпълняват ангажиментите си. Ние в търгове не участваме
Препълнена зала посрещна кандидатите за народни представители на Реформаторски блок в Септември
Водачът на листата на РБ Бойка Маринска: Очаквайте изненада на Реформаторски блок в Пазарджик /видео/
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН
Бойка Маринска е водач на листата на Реформаторския блок в Пазарджишки избирателен район
На 1 март доброволци от Реформаторски блок-Глас народен ще подаряват мартеници в центъра на Пазарджик
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН честити 8 март
Реформаторски блок - Глас народен откриват предизборната си кампания с водосвет - на 25 февруари
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН - Пазарджик иска отмяна на министерска заповед, забраняваща приема на заявления по мярката „Биологично земеделие“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6230 сек., 1.5371 от тях за заявки.