RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Стефан Мирев стана кръстник на даровитите деца от Панагюрище в поредния „Звезден клас” и им връчи награди

ПанагюрищеЗа пета поредна година, в препълнената зала на Театър Дом-паметник – Панагюрище, на официална церемония „Звезден клас‘ 2016“, 280 деца и младежи от община Панагюрище, с изявени дарби в областта на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата, получиха морално признание за високите си постижения през 2016 година. За постиженията си всяко дете беше удостоено с медал, а ръководителите на даровитите младежи получиха специални плакети. Децата от всяка от областите: образование, наука, култура, изкуство и спорт, имаха свой кръстник.
Заместник областният управител Стефан Мирев стана кръстник на децата с изявени дарби в областта на изкуствата и им връчи награди. Стефан Мирев пожела на децата да бъдат здрави, упорити и да следват мечтите си. Талантите в областта на науката бяха “орисани” лично от изпълнителния директор на „Асарел Панагюрище Здраве“ АД д-р Борислав Ацев. Светлана Парашкевова-Узунова – пиар и комуникации в „Оптикс“ АД връчи медали и плакети на отличените талантливи деца и младежи в областта на танците. Спортистите бяха наградени от Александър Чобанов – директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“ АД.
В изпълнение на ежегодна Програма на Община Панагюрище за определяне условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби, всички те получиха закрила и финансово стимулиране за развитието си. Средствата за този стимул са в размер на 26 100 лева и са осигурени от Общинския бюджет, „Асарел-Медет“ АД и „Оптикс“ АД. По силата на Дарителски договор между „Асарел-Медет” АД и Община Панагюрище от 2012 година, Дарителят  дублира  сумата, която Община Панагюрище определя за стимулиране на даровитите деца. От 2013 година „Оптикс” АД също подкрепя финансово проекта „Звезден клас“.


Тази страница е видяна: 597

 Публикувано от: pamedia на Friday 27 January 2017 - 17:04:42

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Община Панагюрище отличи талантливите деца и младежи от „Звезден клас, 2012“
Областният управител Стефан Мирев връчи купите и медалите на призьорите в състезанието „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“
Заместник областният управител Стефан Мирев се включи в инициатива на ученици от Панагюрище
Сдружението на предприемачите в Пазарджик връчи годишните си бизнес награди. Голямата награда "Предприемач на годината" е за Стефан Марков - собственик на "САМ-КИНТИ"
Фондация "Надеждата на Пазарджик" връчи награди на деца, постигнали успехи в учението, изкуствата и спорта
Община Панагюрище ще награди 170 талантливи деца
Поздрав от областния управител Стефан Мирев
Зам. областният управител Стефан Мирев е новият Областен
Приоритетите на новия областен управител Стефан Мирев 
Стефан Мирев свиква извънредно заседание на Областния кризисен щаб в 17.30 чТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6448 сек., 1.5465 от тях за заявки.