RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Приоритетите на новия областен управител Стефан Мирев 

Пазарджик,

"Важно е да има приемственост и в тази връзка ще разчитам както на опита, така и на професионализма на всички бивши областни управители. Доброто, което е свършено, трябва да продължи, а и да се надгражда". С тези думи на новия областен управител Стефан Мирев започна официалната церемония по встъпването му в длъжност. Досегашният областен управител Златко Митрев се обърна с благодарност към служителите на Областната администрация за работата им по време на служебния кабинет. "Аз лично изпитвам сериозно удовлетворение от свършената работа по време на подготовката на изборите. Тук работят прекрасни професионалисти", заяви Златко Митрев. Той пожела на новия областен управител в бъдещата му работа никога да  не му се налага да прибягва до екстремни мерки, каквито правомощия има.

Представен беше и новият заместник - областен управител Йордан Кожухаров - юрист, председател на Районна избирателна комисия - Пазарджик.

Пазарджик,

На първо място сред акцентите в бъдещата работа на Областната администрация ще е безопасността на движението, заяви Стефан Мирев. За съжаление, нашата област заема едно от челните места по пътно-транспортни произшествия и загинали- една от първите срещи ще е с началника на сектор "Пътна полиция" на КАТ - ще бъдат обсъдени мерки за засилване на контрола и подобряване безопасността на движението. Друг важен приоритет ще е земеделието. Предстои среща и със земеделски производители, като областният управител ще държи с тях периодично да бъдат провеждани информационни кампании.

През втората половина на годината в областта ще се реализира кампания "Подкрепете българското". Сред предстоящите задачи е почистване на речните корита още тази седмица.

Друг важен акцент в работата на Областната администрация ще е  подобряване на координацията между институциите. Всеки вторник ще има работни срещи с териториалните звена в областта. "Ще продължа и една от личните каузи на предишния областен управител Трендафил Величков - борба с бракониерството и опазване на горите, дивеча и рибата. Предстои среща с ловно-рибарските сдружения и структурите на МВР и за да се предотврати изтичането на информация тези срещи за предстоящите акции ще са в много тесен кръг от хора", сподели Стефан Мирев. Като спортен човек той обеща съдействие и за ремонта на стадион "Любен Шкодров". Стефан Мирев ще търси и решение на казуса с отказа на Медицинския университет в Пловдив да разкрие тук филиал за обучение на медицински сестри. 


Тази страница е видяна: 1553

 Публикувано от: pamedia на Monday 15 May 2017 - 11:28:58

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Зам. областният управител Стефан Мирев е новият Областен
Новият областен управител представи приоритетите си
Поздрав от областния управител Стефан Мирев
Заместник областният управител Стефан Мирев се включи в инициатива на ученици от Панагюрище
Областният управител Стефан Мирев насрочи за петък консултациите за състава на РИК Пазарджик
Областният управител Стефан Мирев насрочи консултации за състава на РИК – Пазарджик на 4 февруари
Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев е домакин на българо-турски бизнес форум
Областният управител Стефан Мирев иска стационарна камера на пътя Пазарджик-Пловдив
EВН продължава да представя инвестиционни програми в България, днес пред областния управител Стефан Мирев
Със заповед областният управител Стефан Мирев разпореди мерки за предотвратяване на пожари в горския фондТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.2205 сек., 1.1729 от тях за заявки.