RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Найден Шопов: Не е случаен фактът, че в Пазарджик няма инвестиции през последните два мандата от страна на частния бизнес

Найден Шопов, Пазарджик, „Не е случаен фактът, че в Пазарджик няма инвестиции през последните  два мандата от страна на частния бизнес. Инвеститорите идват при сегашната общинска управа и са връщани. Ако има инвестиции ще има работни места и добри заплати, а хора, които получават добри доходи са независими и не могат да бъдат купени на избори. Не случайно община Пазарджик се превърна в най-големия работодател. Насаждането на страх и зависимост са основни лостове, с които се работи на тези избори. Така се контролират избирателите“, това каза на среща с жители на улица „Рила“ кандидатът на ГЕРБ за кмет Найден Шопов. Заедно с Шопов на срещата присъстваха общинските съветници Евтим Янев и Тодор Георгиев.
Живеещите на улица „Рила“ в Пазарджик са сред най-потърпевшите от шумовия терор на ромските тържества. „Има решение на проблема и съветниците до мен Тодор Георгиев и Евтим Янев  се опитаха да го намерят в предишния мандат като внесоха в Общинския съвет проект на нова Наредба за обществения ред. Тя беше отхвърлена от мнозинството на Тодор Попов“, каза Найден Шопов.
„Сега спряха временно тържествата до изборите и можем най-сетне да се наспим, сигурно има Найден Шопов, Пазарджик, неофициална заповед за това“, коментираха хората. Найден Шопов предложи решение, което ще премахне генерално проблема и обеща то да бъде приложено, ако той бъде избран за кмет на Пазарджик.
Жителите на ул. „Рила“ поискаха още от кандидата на ГЕРБ да се увеличи броят на автобусите, минаващи през квартала, както и да спрат нелегалните гонки с коли. „И за тези два проблема имаме решение“, увери ги Найден Шопов и представи предизборната си програма в частта ѝ за транспорт и сигурност. Тя предвижда преразглеждане на транспортната схема в цялата община, откъм честота и удобство на курсовете на градския и междуградския транспорт, както и създаването на централизирана система за видеонаблюдение, която да следи за реда по възлови улици, кръстовища  и обекти не само в общинския център, но и по селата от общината. В допълнение на това ще бъде увеличена осветеността на улиците през тъмните часове на деня чрез поставяне на нови лампи. „Доволен съм от диалога, който се състоя, кметът трябва да е близо до хората и аз ви обещавам, че вратите ми ще бъдат отворени за проблемите ви. В администрацията ще има всеки ден приемни часове за граждани и 24-часова гореща линия за подаване на сигнали и оплаквания“, увери в заключение Найден Шопов.
Тази страница е видяна: 660

 Публикувано от: pamedia на Thursday 08 October 2015 - 11:33:17

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Найден Шопов: Инвестициите в Пазарджик минават през административно обслужване, което трябва да е отворено за бизнеса
Найден Шопов: Скъпи учители и ученици, желая Ви здраве и много успехи през новата учебна година!
Найден Шопов: Проблемите на село Алеко Константиново са много и през годините са се трупали нови. Поетапно имаме решение за тях.
Няма починал с COVID-19 през последните 24 часа, положителните проби са само 8
През последните две години няма родени на 3 март деца, а през 1972 г са родени 12 деца
Поздравление от Найден Шопов, областен координатор на ПП ГЕРБ - Пазарджик
Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева подкрепи Найден Шопов в Пазарджик
Найден Шопов: Гласувайте в неделя за нов модел за управление на Пазарджик с номер 6
Найден Шопов: Гласувайте в неделя за нов модел за управление на Пазарджик с номер 6
Българският бизнес трябва да е активната страна в търсене на руските пазариТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6296 сек., 1.5331 от тях за заявки.