Новина: Найден Шопов: Не е случаен фактът, че в Пазарджик няма инвестиции през последните два мандата от страна на частния бизнес
(Категория: Избори)
Публикувано от pamedia
Thursday 08 October 2015 - 11:33:17


Найден Шопов, Пазарджик, „Не е случаен фактът, че в Пазарджик няма инвестиции през последните  два мандата от страна на частния бизнес. Инвеститорите идват при сегашната общинска управа и са връщани. Ако има инвестиции ще има работни места и добри заплати, а хора, които получават добри доходи са независими и не могат да бъдат купени на избори. Не случайно община Пазарджик се превърна в най-големия работодател. Насаждането на страх и зависимост са основни лостове, с които се работи на тези избори. Така се контролират избирателите“, това каза на среща с жители на улица „Рила“ кандидатът на ГЕРБ за кмет Найден Шопов. Заедно с Шопов на срещата присъстваха общинските съветници Евтим Янев и Тодор Георгиев.


Живеещите на улица „Рила“ в Пазарджик са сред най-потърпевшите от шумовия терор на ромските тържества. „Има решение на проблема и съветниците до мен Тодор Георгиев и Евтим Янев  се опитаха да го намерят в предишния мандат като внесоха в Общинския съвет проект на нова Наредба за обществения ред. Тя беше отхвърлена от мнозинството на Тодор Попов“, каза Найден Шопов.
„Сега спряха временно тържествата до изборите и можем най-сетне да се наспим, сигурно има Найден Шопов, Пазарджик, неофициална заповед за това“, коментираха хората. Найден Шопов предложи решение, което ще премахне генерално проблема и обеща то да бъде приложено, ако той бъде избран за кмет на Пазарджик.
Жителите на ул. „Рила“ поискаха още от кандидата на ГЕРБ да се увеличи броят на автобусите, минаващи през квартала, както и да спрат нелегалните гонки с коли. „И за тези два проблема имаме решение“, увери ги Найден Шопов и представи предизборната си програма в частта ѝ за транспорт и сигурност. Тя предвижда преразглеждане на транспортната схема в цялата община, откъм честота и удобство на курсовете на градския и междуградския транспорт, както и създаването на централизирана система за видеонаблюдение, която да следи за реда по възлови улици, кръстовища  и обекти не само в общинския център, но и по селата от общината. В допълнение на това ще бъде увеличена осветеността на улиците през тъмните часове на деня чрез поставяне на нови лампи. „Доволен съм от диалога, който се състоя, кметът трябва да е близо до хората и аз ви обещавам, че вратите ми ще бъдат отворени за проблемите ви. В администрацията ще има всеки ден приемни часове за граждани и 24-часова гореща линия за подаване на сигнали и оплаквания“, увери в заключение Найден Шопов.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.9764 )


Време за изпълнение: 0.0814 сек., 0.0112 от тях за заявки.