RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева подкрепи Найден Шопов в Пазарджик

Найден Шопов, Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева и областен координатор на партията в Кърджали, където бе кандидат за кмет, на нарочна пресконференция в Пазарджик заяви:

Днес съм тук, за да изразя своята подкрепа за колегата Найден Шопов. За да разкажа на пазарджиклии какъв човек е, защото аз го познавам от дълго време. И повярвайте ми, той наистина е качествен човек. Човек, който може да направи така, че този град да се измести от последните места на безработицата и бедността и да тръгне напред.Защото предприемачите са хора, които имат ясна визия за това, какво трябва да се случи. Програмата, която той предлага, наистина е програма, която ще даде нов път на Пазарджик.
Знам, че болката на всички в тези градове, като вашият, е това, че децата напускат родния край и когато един път станат студенти, повече не се завръщат тук. И наистина, какво да търсят тук? Дали има индустриални зони, дали има икономика развита, дали има нещо, което може да ги привлече обратно. Освен родното им място и родителите. Това са важни неща. Не може един град като Пазарджик, който се намира на 10 километра от магистралата, да няма индустрия. Не може един град като Пазарджик да е на едно от последните места в икономическото развитие. Паркчета трябват, хубави са паркчетата, но те не носят принадена стойност. Знам, че много от пазарджиклии ще кажата: "За какво да ходим да гласуваме?"
Скъпи, приятели, не правете грешката на моите съграждани от Кърджали, защото и те там не отидоха да гласуват и отново останахме с един кмет, който 4 мандата ще управлява. Нека не допуснем апатията да ни ръководи в действията. Нека вземем съдбата си в свои ръце. Нека не допуснем сянката на ДПС да се прокрадне и в град Пазарджик, защото чувам, че има такива слухове, че се случват такива неща. Нека се вдигнем, нека да дадем доверие, защото доверието най-трудно се печели, но и най-лесно се губи. И аз ви призовавам: Нека дадем доверие на Найден. Нека да покажем, ние като партия, която ще бъде зад гърба му, която ще му помага, че можем да направим много неща за Пазарджик. След 4 години, ако не сте доволни, вземете си доверието . Ние трябва да бъдем разумни, не трябва да бъдем апатични. Трябва да кажем "Стига!" на това корумпирано управление.
Имаме ясна алтернатива за развитие на града и тя е №6 - г-н Найден Шопов. На 1 ноември - Деня на будителите - нека се събудим! Нека се събудим, защото има хора,  които не спят. Има партии, които постепенно ще завземат Пазарджик и вие няма да се усетите. Затова ви призовавам: Вземете съдбати си в ръцете си! Изберете Найден Шопов с №6 в бюлетината на 1 ноември - Деня на будителите. Събудете се пазарджиклии, призова Караянчева.

С радост приемам подкрепата Ви и съм сигурен, че има какво да направим в нашата община. Имаме нужда от помощ - партията, държавата да ни изстрелят доста по-напред в класацията по бедност в България, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Пазарджик Найден Шопов.Тази страница е видяна: 1129

 Публикувано от: pamedia на Thursday 29 October 2015 - 18:35:00

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще присъства на тържествената заря-проверка в Белово
Цвета Караянчева откри във Виноградец паметник на летеца изпитател Атанас Кръстев
Поздравление от Найден Шопов, областен координатор на ПП ГЕРБ - Пазарджик
Поздравление от Областния координатор на ПП ГЕРБ- Пазарджик Найден Шопов по повод 3 март
Поздрав от Найден Шопов Областен координатор на ПП ГЕРБ-Пазарджик по повод Деня на Независимостта
Поздрав от Найден Шопов, областен координатор на ГЕРБ-Пазарджик, по повод Празника на града
Поздравление от Найден Шопов, областен координатор на ГЕРБ Пазарджик по повод Празника на града
Поздравление от Областния координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов по повод Празника на града
Поздрав от Найден Шопов - Областен координатор на ПП ГЕРБ
Областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов поздрави общинските съветници и гражданите на Пазарджик и общината по повод Деня на българската общинаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7308 сек., 1.6288 от тях за заявки.