RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Трендафил Величков: От АБВ поставяме младите хора на първо място в предизборната ни платформа

 ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ 

Трендафил Величков, Пазарджик, С молебен за здраве в църквата "Света Богородица" и с поклонение пред 27-ми Чепински полк в Пазарджик стартира предизборната кампания на АБВ. На пресконференция кандидатът за кмет на Пазарджик Трендафил Величков представи листата, кандидатите за кметове в населените места и предизборната платформа на АБВ за управлението на Пазарджик.
В платфортата на първо място е грижата за младите хора, а тя преминава през работеща икономика и стабилна социална система. Нашата основна платформа е икономика, икономика и пак икономика, заяви Трендафил Величков. Той маркира няколко ангажимента, които поема да изпълни, ако бъде избран за кмет. На първо място според него трябва да се направят поносими и конкурентни местните данъци и такси. "Сравнете ги с Пловдив и ще разберете защо там се развиват индустриалните зони", посочи кандидат-кметът. Той обеща да финализира проекта за индустриална зона „Родопи” в Пазарджик, като инструментът, който ще бъде ползван е публично-частно партньорство с участието на Общината. Друг акцент в платформата му е стимулиране на млади хора, които се занимават с иновативни производства чрез предоставяне на терени, където да развиват дейността си. Той се позова на японския опит за стимулиране на младите предприемачи, реализиран в партньорство на държава, общини и бизнес.
АБВ Пазарджик, В сферата на образованието АБВ обещава в Пазарджик да се създаде филиал на пловдивския или софийския медицински университети, където да се обучават медицински сестри, рехабилитатори и кадри за неотложната помощ. Не е нормално в базите във Велинград и Стрелча да няма местни рехабилитатори и кинезитерапевти, посочи Трендафил Величков. Той се ангажира и да направи необходимото за развитие на културно-информационния туризъм и балнеолечебната дейност. Следващи ангажименти на кандидат-кмета на АБВ са реализиране на дуалното обучение, опазване на материалната база на училища на територията на общината, особено на тези, в които не се води учебен процес. Западният околовръстен път е и негов приоритет. Но освен това Трендафил Величков обещава развитие и на Източния околовръстен път и обособяването там на бизнес терени.
Община Пазарджик трябва да има туристически център, недопустимо е в село Юнаците, където е най-старият град в Европа да няма нито един турист, смятат в АБВ.
Предизборната платформа на АБВ е с отворен код, т.е. е документ, който сме готови да допълним с разумната идея на всеки наш съгражданин, посочи Трендафил Величков.
"Иска ми се да подчертая три много сериозни мотива да бъде подкрепен Трендафил Величков и екипа, с който той излиза на местните избори. Първо, той предлага публичност в управлението на общината, предлага технология за привличане на гражданите при вземането на важните решения и най-вече при контрола на тяхното реализиране и мисля, че това е нещо, което в Пазарджик през последните десетина го няма...  Трендафил Величков предлага нещо качествено различно - публичност и  контрол върху формирането на бюджета и разходването на публичните финанси и нещо, което липсва на сегашната администрация - изграждането на силен административен капацитет, който да позволи ефективна работа с евроинструментите", заяви заместник-председателят на партията и председател на националния предизборен щаб Румен Петков.
В листата на АБВ за общински съветници са 21 човека, от всякакви професии, като средна възраст от около 40 години -"от шофьор до ядрен физик", посочи Трендафил Величков. АБВ има 4 кандидати за кметове на населените места в общината и подкрепя други 8 кандидати - основно на левицата. Мотото, под което ще премине кампанията им е "Пазарджик на младите хора". В Пазарджик за АБВ се гласува с №5 в интергалната бюлетина.


kupuvaneto.jpg


Тази страница е видяна: 1165

 Публикувано от: pamedia на Thursday 01 October 2015 - 18:14:58

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Втората част от Предизборната платформа на Тодор Попов е посветена на демографията, в най-широк смисъл
Третият стълб от предизборната платформа на Тодор Попов е ефективно управление на ресурсите на общината
Стратегия за иновативно развитие на общината предлага Тодор Попов в Предизборната платформа за следващия мандат
Трендафил Величков е един от четиримата зам.-председатели на АБВ
Трендафил Величков е преизбран за областен председател на АБВ
Трендафил Величков: Моята оставка я подавам
Коледен поздрав от областния управител Трендафил Величков
Обръщение от кандидата на АБВ за кмет на Пазарджик Трендафил Величков
Трендафил Величков проведе първа среща с кметовете
АБВ регистрира Трендафил Величков, ще има кандидати във всички общини от областтаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6614 сек., 1.5463 от тях за заявки.