RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Трендафил Величков е преизбран за областен председател на АБВ

ПазарджикС проведената снощи областна отчетно-изборна конференция на АБВ Пазарджик приключи отчетно-изборният цикъл на партията в областта.

За председател на областния съвет на ПП АБВ Пазарджик бе преизбран Трендафил Величков, за зам.-председател -  общинският председател на организацията в Пазарджик и  съветник в местния парламент Атанас Шопов, за областен организационен секретар - зам.-председателят на структурата в община Пазарджик Тодор Пройчев.
Избран  бе нов областен съвет на ПП АБВ Пазарджик. Той ще се състои от 21 души.
 
 В отчета за дейността през последната година и участието на партията в местните избори през октомври 2015, областният председател Трендафил Величков отбеляза, че организацията като цяло се е представила добре. "Неслучайно единственият общински кмет на АБВ е в областта и това е кметът на община Стрелча г-н Стойно Чачов," посочи Величков. Най-активните общински съветници и единствена сериозна опозиция в община Пазарджик са също от АБВ - Атанас Шопов и Ангел Минков; в Стрелча, освен кмет, АБВ разполага със зам.-председател на общинския съвет и още един съветник; в община Батак, също се представлява от един съветник, изброи резултатите от местния вот областният председател. Той заяви, че партия АБВ работи добре с почти всички местни власти в областта и успешно  намира баланса, който е необходим за едно добро сътрудничество.

ПазарджикКато самостоятелна тема на конференцията бе голямото предизвикателство пред ПП АБВ тази година - президентските избори, от които реално партията може да излезе победител, тъй като разполага с много силни и консенсусни личности.
Според областния организационен секретар Тодор Пройчев президентът трябва да бъде обединител на нацията, да е партньор и коректив на управлението.
Пройчев декларира, че партията в областта се готви сериозно за президентските избори и привлича все повече съмишленици. За последната една година членският състав се е увеличил три пъти. Предстои учредяване на младежки и женски структури на областно ниво.


 Председател на областен граждански съвет ще бъде инженер Борис Гуглев. Бяха направени и предложения за членове на Национален Съвет на ПП АБВ от област Пазарджик, както и за Национален Контролен Съвет. Конференцията избра делегати за Националната партийна конференция.Тази страница е видяна: 1317

 Публикувано от: pamedia на Friday 25 March 2016 - 11:51:43

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Трендафил Величков от АБВ се очаква да е новият областен управител на Пазарджик
С решение на МС Трендафил Величков от АБВ е назначен за областен управител на Област Пазарджик
Поздравление от Трендафил Величков, областен управител на Пазарджик, по повод Великденските празници
Атанас Шопов е преизбран за председател на общинската организация на ПП АБВ Пазарджик
Нишан Бъздигян беше преизбран за председател на Сдружението на предприемачите
Нерсес Ширинян е преизбран за председател на Настоятелството на арменската църква в Пазарджик
Поздравление от Йордан Младенов, областен председател на БСП
Трендафил Величков е един от четиримата зам.-председатели на АБВ
Трендафил Величков: Моята оставка я подавам
Гурко Митев е заместник на преизбрания областен председател на БСП Георги МърковТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5057 сек., 1.4201 от тях за заявки.