RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Атанас Шопов е преизбран за председател на общинската организация на ПП АБВ Пазарджик

ПазарджикСнощи общинският съвет на ПП АБВ Пазарджик, проведе редовна отчетно-изборна конференция, като част от цикъла за провеждане на общински отчетно-изборни конференции на партията в страната.

За председател беше преизбран Атанас Шопов - общински съветник и бизнесмен. За негов заместник остава политолога Тодор Пройчев, организационен секретар на партията пък ще бъде инженера Ангел Минков, който е другия представител на АБВ в сити парламента в Пазарджик. Новото общинско ръководство се състои от 11 души, като място в него имат председателите на Младежи АБВ и Федерацията на Женските Клубове. През последните 6 месеца скорост набира и гражданския съвет на партията в общината, принос за което има ядрения физик Борис Гуглев, той бе избран за негов председател.

Бяха избрани 25 делегата за областна отчетно-изборна конференция на ПП АБВ Пазарджик и 13 за националната конференция.
 На събитието присъства Трендафил Величков, който бе номиниран за нов мандат като областен председател и член на НС на ПП АБВ.
„Радвам се, че с помощта на колегите успяхме за кратко време да изградим наистина една добра партийна структура на АБВ в общината. Не мога да не отбележа, че макар и с двама общински съветници, организацията ни е забележима и разпознаваема. Гордея се, че членувам тук при вас. Знаете, че предстоят президентски избори, в които АБВ влиза не само, за да участва, а има реален шанс да бъде от основните играчи през есента. Със стартирането на президентските дебати от партията до сега, целта ни е да привлечем вниманието на гражданите върху същността на институцията, за да може през есента да могат да преценят какъв тип президент ни е нужен“, заяви  Величков.

Атанас Шопов посочи, че АБВ е може би единствената сериозна опозиция на местната власт и припомни позициите на организацията по основни теми в общински съвет.
От своя страна Тодор Пройчев допълни, че от 01.04.2016 г. ще има приемни дни на двамата общински съветника, както и специалисти от партията в клуба на АБВ и в селата от община Пазарджик по определен график.

abv_pz0316.jpgГости на събитието бяха регионалният координатор на ПП АБВ за южен централен район- Николай Недков и общинския председател на ПП АБВ Стрелча- Ангел Шопов.

През изминалата седмица бяха проведени още две отчетно-изборни конференции в общините Панагюрище на 14.03.2016 г и Септември 15.03.2016 г. Председатели там станаха: Земеделският производител и студентка, Татяна Пенчева - Панагюрище и началника на ВиК Септември Славейко Стоицов в община Септември.

До 24.03 2016 г. предстои провеждане на останалите общински отчетно-изборни конференции в областта. Като на 24.03(четвъртък) ще бъде проведена и областната отчетно-изборна конференция. След приключване на цикъла ПП АБВ Пазарджик ще даде пресконференция.

Офис на ПП АБВ
Пазарджик
Тази страница е видяна: 1367

 Публикувано от: pamedia на Friday 18 March 2016 - 13:02:02

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Нерсес Ширинян е преизбран за председател на Настоятелството на арменската църква в Пазарджик
Трендафил Величков е преизбран за областен председател на АБВ
Нишан Бъздигян беше преизбран за председател на Сдружението на предприемачите
Общинската организация на ГЕРБ в Белово направи дарение в размер на 2 000лв. за МБАЛ-Пазарджик
Общинската организация на Жени ГЕРБ - Пазарджик номинира председателя си Мариана Вишева за втори мандат
В Пещера беше възстановена общинската организация на СДС
Председателят на Общинската организация на БСП в Септември оглави и Областния съвет на партията
Петко Генуров е новият председател на Областната организация на ветераните от войните
Атанас Шопов е кандидат за кмет на Пазарджик от Коалиция "Алтернатива за Пазарджик"
Атанас Колчаков от ССД е новият председател на Общински съвет – ЛесичовоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7227 сек., 1.6173 от тях за заявки.