RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Нишан Бъздигян е носителят на наградата “Предприемач на годината - 2011”

nb_predpriema41.jpgНа тържествена церемония в празнично украсената голяма зала на Младежкия дом в Сдружението на предприемачите и работодателите в Пазарджик връчи шестата си поредна награда „Предприемач на годината 2011”. Номинираните тази година бяха двама: инж. Роман Цветков, собственик и управител на „Металика“ ООД и инж. Нишан Бъздигян, собственик и управител на “РАИС” ООД.

1012115.jpgНа общо събрание на Сдружението през миналата седмица чрез таен вот беше определен тазгодишният носител на наградата - инж. Нишан Бъздигян. Наградата връчи миналогодишният носител на отличието - бизнесменът Иван Иванов, който е и председател на Сдружението.
”На фона на световната криза успехите на фирма “РАИС” са още по-големи, защото това е производствено предприятие, което работи добре не само на българския, а и на световния пазар. Произвежданите от “РАИС” металорежещи машини с ЦПУ са познати и имат пазари в над 10 европейски страни, а също Русия и Египет. Марката “РАИС” е призната в бранша и тази вечер ние заслужено отдаваме признание на нейния собственик и управител”, заяви Иван Иванов при връчване на наградата.
Приветствие към членовете Сдружението и поздравления към новия носител на наградата поднесоха областният управител д-р Дончо Баксанов и народният представител от ГЕРБ Гинче Караминова, които засвидетелстваха пред бизнеса готовност да окажат съдействие и подкрепа за реализирането на европейски проекти.
Партньорски бизнес сдружения от Пловдив и Панагюрище поднесоха подаръци на Сдружението и на носителя на голямата награда. Сред официалните гости бяха представители на държавни и местни институции, на съдебната система, на бизнеса от страната.
Носителят на наградата Нишан Бъздигян благодари на своите колеги за признанието и оценката за успехите на РАИС, изказа благодарност и към местната и държавна власти за усилията за подобряване на инфраструктурата в Пазарджик, като подчерта, че това е необходимо условие за привличане на инвестиции.
Тържествената част от церемонията завърши с бляскави фойерверки, след което “Уникалните гласове на България” – тримата тенори и трите сопрано със своите изпълнения повдигнаха градуса на настроението на гостите и домакините. Водеща на вечерта беше актрисата Гергана Стоянова. Участието на Мими Иванова в програмата беше изненадата на вечерта. “Тъй като артистичният ми талант не може да се мери с мениджърския, предпочетох да поднеса своите поздравления към гостите на вечерта и към членовете на Сдружението като се доверя на хора с артистизъм, на един от неповторимите гласове на България – Мими Иванова”. Така Нишан Бъздигян обяви нейното участие в програмата. Поздрав към носителят на наградата поднесе и ръководителят на ансамбъл “Българе” Христо Димитров, който благодари на бизнеса за подкрепата, която оказват на културата. 

1012116.jpg 1012111.jpg


Областният управител д-р Дончо Баксанов и народният представител Гинче Караминова приветстваха членовете на Сдружението и поздравиха носителят на наградата Предприемач на годината-2011 
 1012117.jpg1012118.jpg 
Саркис Гарабедян от Бизнес Експертен Съвет Пловдив поднесе като подарък на г-н Бъздигян картина и го поздрави с рецитация на стифотворението на Владимир Башев "Ако няма какво да дадем на света, за какво сме родени"
 
Подаръци и поздравления за г-н Бъздигян и за председателя на Сдружението Иван Иванов от Сдружението на предприемачите-Панагюрище
 1012113.jpg1012112.jpg 
Уникалните гласове на България - тримата тенориТрите сопрано
 1012114.jpg1012119.jpg 
 Мими Иванова    Правото хоро събра гостите на тържествената вечер на дансинга


Тази страница е видяна: 3801

 Публикувано от: pamedia на Sunday 11 December 2011 - 11:46:26

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Роман Цветков е носител на наградата “Предприемач на годината - 2012”
„Асарел-Медет” получи наградата „Зелена инвестиция” в конкурса „Инвеститор на годината 2011”
Нишан Бъздигян е новият председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян беше преизбран за председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян е първият председател на новоучредената Конфедерация на работодателите „Тракия“ /видео/
Инж. Нишан Бъздигян: Със спешни мерки трябва да се гарантира обезпечеността с работна ръка и училищата да подготвят квалифицирани кадри за предприятията
Сатирикът Румен Белчев е носителят на наградата „Райко Алексиев”
Георги Мишев, носителят на наградата Р. Алексиев: Скромността става дефицитен материал /видео/
Жури ще избира измежду преводачите на 1548 книги, носителят на наградата “Стоян Бакърджиев”
Костадин Тошев е Предприемач на годината - 2013Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6599 сек., 1.5561 от тях за заявки.