RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Консорциум „Алианс за социално развитие” определи първите две талантливи деца, които ще подпомогне

Консорциум Алианс за социално развитиеКонсорциум „Алианс за социално развитие” стартира през лятото на 2014 г благотворителна кампания под надслов „Шанс за всяко талантливо дете”. Днес на пресконференция бяха обявени първите две деца, които ще бъдат подпомогнати да развият талантите си. Това са Белослава Петрова и Иван Георгиев. И двамата са от групата „Изобразително изкуство” към Младежки дом Пазарджик с ръководител Александра Кисовска.
Консорциум Алианс за социално развитиеЗа Белослава ще бъде поета месечната такса за творческия сезон 2014/2015 г., в размер на 270 лв.  А Иван ще бъде кандидат-студент и ще бъде поета таксата за неговия кандидат-студентски курс , която е 220 лв. Консорциумът „Алианс за социално развитие” предоставя средствата, като се надява те да допринесат за добрия старт в творческото бъдеще на младежите, заяви на пресконференция Златка Грудева от организация "Егида", която си партнира с друга неправителствена организация - "Партньори ДИТ" в Консорциума. Средствата за помощта, която те ще окажат, са събрани от театралния спектакъл „Крадецът на тролейбуси”, който специалистите по социални дейности и психолозите в Комплекса за социални услуги за деца и семейства – гр.Пазарджик, изнесоха в Пазарджик, Пещера и Свищов. Общата сума, събрана от благотворителните представления, е 2 400 лв.

По-голяма част от събраните средства ще отиде за  финансиране на втората инициатива на Консорциума, която е музикална академия за талантливи деца и младежи от малките населени места в общината. Тя ще се състои през месец април в с. Паталеница, като предварително ще се подберат деца с добри вокални данни от основно училище „Константин Величков”, което се явява средищно за 5 общински села, както и от Комплекса за социални услуги в Пазарджик. Ментор на музикалната академия ще е Красимир Гюлмезов. В първия клас на Академията ще има от 5 до 10 деца, като най-добрите от тях ще получат възможност за участие в международния певчески конкурс „Нота по нота”, организиран от Младежки дом – Пазарджик.

Радвам се, че успяхме да доразвием идеята за спектакъл с участието на психолози и социални работници и този спектакъл има не само успех, но и среща подкрепа, благодарение на която ние да подпомагаме млади таланти, заяви Тодор Джамбов, директор на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Пазарджик.


Тази страница е видяна: 702

 Публикувано от: pamedia на Monday 22 December 2014 - 13:40:05

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Консорциум "Алианс за социално развитие" - с поредица инициативи за Седмицата на бащата
Вокални таланти от селата ще получат шанс за голямата сцена по проект на Консорциум "Алианс за социално развитие"
Дискусия за по-доброто разбиране на тийнейджърите организира „Алианс за социално развитие – Пазарджик”
Базар-раздавалник за хора в неравностойно положение готви "Алианс за социално развитие"
Община Панагюрище ще награди 170 талантливи деца
Фондация на Сдружението на предприемачите ще подпомага талантливи деца от Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите в Пазарджик отново награди талантливи деца
Фондация „Надеждата на Пазарджик“ награди още шест талантливи деца и младежи
Стоил Малинов: Адмирации към Сдружението на предприемачите за инициативата им да подпомагат талантливи деца
Фондацията на Сдружението на предприемачите връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца от ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.7089 сек., 2.5992 от тях за заявки.