RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Асарел-Медет” АД отличи 268 работници и служители по случай Деня на миньора

Асарел-Медет, награди, празник на миньора, Общо 268 работници, служители и мениджъри  от  „Асарел-Медет” АД са отличени за професионалните си постижения или дългогодишната си трудова кариера в компанията и обособените дружества.
Отличията връчиха председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков и изпълнителният директор инж. Делчо Николов по време на фирмено тържество, което се проведе на 27 август. Те наградиха 102 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията” за 2013 година.

По случай Деня на миньора са отличени още 166 работещи в дружеството, които през 2014 година навършват 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет” или дъщерните дружества. Безспорният доайен сред тях е кранистът в „Асарел-Ремонт” ООД Димитра Муховска, която има в трудовата си кариера 40 години непрекъснат стаж в предприятието.
През тази година осем служители са удостоени и с почетен знак „За заслуги” към  „Асарел-Медет”. Петима от тях – Иван Рапонджиев, Красимир Дюлгяров, Марко Гоешков,  Кръстьо Михлюзов и Христо Цоневски  в последното десетилетие повече от 5 пъти са носители на званието „Най-добър в професията”, а зад гърба си имат поне 20 години непрекъснат стаж в предприятието. Охранителят Ангел Пенев, който през лятото на миналата година спаси човешки живот, също получи отличието. Знакът е присъден и на лидерите на синдикалните организации към КНСБ и КТ „Подкрепа” Марко Гергински и Иван Александров.
Непосредствено преди награждаването с тържествен водосвет бе открита фирмената експозиция на „Асарел-Медет” АД, а отличените имаха честта да бъдат първите посетители, заедно с мениджърския екип, музейни работници и гости на събитието.
Наградените  и още около 1500 работещи в дружеството и неговите обособени предприятия, по традиция ще посрещнат фирмения празник пред сцената в село Панагюрски колонии. Тържественото честване е на 30 август и ще започне с водосвет за здраве и благополучие в църквата „Свети Иван Рилски”. На сцената ще се изявят талантливите деца от Фолклорна танцова формация „Тангра” към читалище „Искра” в село Попинци и музикантите от панагюрския духов оркестър „Делчо Радивчев” към панагюрското читалище „Виделина”. Над 5000 зрители се очаква да посрещнат популярните изпълнители Орлин Павлов, Глория и Йорданка Христова. Теодосий Спасов и неговият бенд ще ни потопят във вълшебния свят на българския фолклор, а тон за традиционното фирмена хоро ще дадат певците и танцьорите от Ансамбъл „Тракия”.
За жителите и гостите на Панагюрище, които искат да присъстват на фирменото честване  „Асарел-Медет” АД осигурява безплатен транспорт. Първите автобуси ще тръгнат  след 9 часа от Автогарата в Панагюрище, селата на общината и град Стрелча.


Тази страница е видяна: 1478

 Публикувано от: pamedia на Thursday 28 August 2014 - 13:43:42

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
165 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” празнуваха Деня на миньора с отличия
165 работещи в "Асарел-Медет" ще бъдат отличени по случай Деня на миньора
„Асарел-Медет” АД готви отличия за 148 работници и служители
„Асарел-Медет“АД с две награди от Националното честване на Деня на миньора
„Асарел-Медет“АД - с две награди от Националното честване на Деня на миньора
„Асарел-Медет“АД с три награди от Националното честване на Деня на миньора
„Асарел-Медет” АД ще празнува Деня на миньора отново на Панагюрски колонии
„Асарел-Медет”АД получи четири национални награди по повод Деня на миньора. В Панагюрище ще празнуват на 30 август
Ръководството и синдикалните съвети на "Асарел Медет" АД честитят Деня на миньора
В навечерието на Деня на миньора в Панагюрище беше открита фирмена експозиция на "Асарел-Медет"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5513 сек., 1.4515 от тях за заявки.