RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Утре младежи черевенокръстци отново ще боядисват яйца в Градската градина

ПазарджикНа 17.04.2014г., от 10:00 часа доброволците от Български младежки Червен кръст гр. Пазарджик, по повод големия християнски празник – Великден, ще боядисват яйца в Градската градина, заедно с децата от Център за настаняване от семеен тип към ОС на БЧК Пазарджик, партньори и дарители, както и минаващи граждани и гости на града.
  Яйцата са дарение от общинските червенокръстки дружества в селата: Черногорово,  Щърково, Величково, Дебращица, Звъничево, Мокрище, Мало Конаре, като най-голямо бе дарението на фирма  „МЕТМА” ООД – 360 броя яйца, 360 броя боя за яйца и 100 броя стикери за яйца и великденска украса.  В помощ на благотворителната великденска акция, ЦДГ “Пролет” и ОДЗ „Юри Гагарин”, ще сварят и боядисат част от дарените яйца. Общият брой на събраните яйца е 1039.     Фирмите - ЕТ „2М – Нонов и синове” ООД – Пазарджик /60 бр./, „МИО” ЕООД /55 бр/, Баничарница „ХРАНКО” гр. Пазарджик  /30 бр./,  ЕТ„КАЙ– Н. Стоилов” /60 бр./, дариха общо 205 броя козунаци за празника. Сладкарски изделия дари фирма „Данели” ООД – 10 кг.  
    Младежите доброволци от БМЧК Пазарджик ще носят сладки и козунаци, които също ще дарят на нуждаещите се. Събраните дарения ще бъдат раздадени на Дом за стари хора „Гаврил Кръстевич” гр. Пазарджик, Дом за стари хора с. Главиница, възрастните ползватели в обществената трапезария за социално слаби възрастни хора към ОС на БЧК – Пазарджик, самотно живеещите възрастни обгрижвани по домовете по програма „Бюро за предоставяне на домашни помощници и социални асистенти” към ОС на БЧК – Пазарджик, децата от Център за настаняване от семеен тип и Център за работа с деца на улицата с.Алеко Константиново към ОС на БЧК Пазарджик, сираци и нуждаещи се  наши съграждани.             На 17.04.2014г. от 11:30 часа, малчуганите от ЦДГ „Пролет” ще изнесат кратка програма на възрастните ползватели в обществената трапезария за социално слаби възрастни хора към ОС на БЧК – Пазарджик.

Тази страница е видяна: 824

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 16 April 2014 - 13:36:32

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Утре младежите от БЧК отново ще боядисват яйца в Градската градина, събрани са общо 1680 яйца
В Градската градина червенокръстци ще боядисват утре яйца, най-много са дарили от „Илма - ИЛ”
Младежите от БЧК ще боядисват близо 2000 яйца в Градската градина
В четвъртък червенокръстци ще боядисват благотворително яйца в Градската градина в Пазарджик. Ще разнесат дарени козунаци и сладки
Жени-ГЕРБ Пазарджик ще боядисват великденски яйца с благотворителна цел
Червенокръстците от Пазарджик ще боядисват яйца за настанените в социални институции и бедни граждани
Лъвици и младежи залесяваха в острова, утре - отново
В Градската градина е заловен 22-годишен наркопласьор
Започна Великденското боядисване в Градската градина
Глутници кучета тормозят и нападат деца в Градската градина в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6752 сек., 1.5743 от тях за заявки.