RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
В Градската градина червенокръстци ще боядисват утре яйца, най-много са дарили от „Илма - ИЛ”

Градската градина в ПазарджикДоброволците от Български младежки Червен кръст гр. Пазарджик, по повод големия християнски празник – Великден, ще боядисват утре от 11:00 часа яйца в Градската градина, заедно с децата от Център за настаняване от семеен тип към ОС на БЧК Пазарджик, както и минаващи граждани и гости на града, съобщи инж. Красимир Георгиев -гл.специалист към Областния съвет на БЧК. 
Яйцата са дарение от общинските червенокръстки дружества в селата Черногорово, Мало Конаре, Бошуля,Гелеменово, Ивайло, Синитево. По-голямата част от дарените яйца от с. Мокрище са събрани от лазарките, а от с. Карабунар - от местното училище. Най-голямо е дарението на фирма „Илма - ИЛ” ООД, предоставила 480 броя яйца, боя за яйца, стикери за яйца и великденска украса.
Общият брой на събраните яйца е 1392.                                Всяка от Фирмите  „2М – Нонов и синове”  и „МИО” са дарили по 50  козунака за празника. Петнайсет килограма сладкарски изделия е предоставила  фирма „Данели”. Утре младежите доброволци от БМЧК Пазарджик също ще носят сладки и козунаци, които  ще дарят на нуждаещите се.
Събраните дарения ще бъдат раздадени на Дома за стари хора „Гаврил Кръстевич” в Пазарджик, Дома за стари хора в с. Главиница, възрастните ползватели в обществената трапезария за социално слаби хора към ОС на БЧК – Пазарджик, самотно живеещите възрастни, обгрижвани по домовете по програма „Бюро за предоставяне на домашни помощници и социални асистенти” , децата от Центъра за настаняване от семеен тип, сираци и нуждаещи се пазарджиклии.             Също утре, от 13:00 часа малуганите от ЦДГ „Пролет” ще изнесат кратка програма пред възрастните ползватели в обществената трапезария за социално слаби възрастни хора към ОС на БЧК – Пазарджик.
Тази страница е видяна: 1773

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 11 April 2012 - 13:05:31

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Утре младежите от БЧК отново ще боядисват яйца в Градската градина, събрани са общо 1680 яйца
В четвъртък червенокръстци ще боядисват благотворително яйца в Градската градина в Пазарджик. Ще разнесат дарени козунаци и сладки
Утре младежи черевенокръстци отново ще боядисват яйца в Градската градина
Младежите от БЧК ще боядисват близо 2000 яйца в Градската градина
Жени-ГЕРБ Пазарджик ще боядисват великденски яйца с благотворителна цел
Червенокръстците от Пазарджик ще боядисват яйца за настанените в социални институции и бедни граждани
В Градската градина е заловен 22-годишен наркопласьор
Започна Великденското боядисване в Градската градина
Глутници кучета тормозят и нападат деца в Градската градина в Пазарджик
Млади мъже от Холандия са хванати с марихуана в Градската градина на ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.9921 сек., 1.9076 от тях за заявки.