RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Този успех много задължава

tp051011.jpg„Равносметката  на резултата от вота е 69,1% за избор на кмет или 35180 гласа за Тодор Попов и 14907 за листата,   17 избрани общински съветници и 23 кметове в населените места. Такъв резултат досега не е постиган и е малка вероятността да бъде постигнат за вбъдеще. Всичко това се дължи на работата, която ние свършихме през миналите четири години. Благодаря на всички избиратели, които са ни подкрепили и искам да ги уверя, че тяхната 
подкрепа е изключителна важна за мен и ще ми даде мотивация през следващите години да отговоря на техните очаквания“. Това заяви кметът Тодор Попов на първата си пресконференция след изборите. Той обяви, че от понеделник екипът му ще започне активна работа по приоритетите в предизборната програма с работа по европейските проекти, по подготовката на бюджет 2012, по другите поети ангажименти – отстояване на искането за част от казармата за автогара, на реализиране на проекта за регионално депо, за западния околовръстен път и други, които кметът обяви като кандидат за поста по време на кампанията през миналия месец.
По отношение на тези, които загубиха изборите, Тодор Попов заяви, че изводът за тях е, човек не може да успее, воден от злоба, завист, дребнотемие и говорене на неистини. „По този начин не се печели доверието на избирателите и се надявам политиката на инат да не продължи през този мандат“, сподели Тодор Попов.
Относно Общинския съвет кметът Тодор Попов сподели надеждата си през този мандат сформирането на мнозинство по важните въпроси да не му коства много излишни нерви. Той обяви, че ще разчита на подкрепа от съветниците от Синята коалиция, ЕСИ, Граждански избор-модерна политика, партията на българските жени, както и на предприемачите.
Тодор Попов заяви, че е най-удовлетворен от победата на кандидатите на Коалиция за Тодор Попов в селата Мало Конаре и Синитово. „Този убедителен успех, включително и на листата, и на кметовете на населените места, е признание, но и много задължава и няма да допусна аз или някой от екипа ми да се вземе насериозно и да си повярва, че е станал голям началник“, каза още Тодор Попов. Той не планира промени в ръководството на дирекциите. Заместник-кметът Петър Петров също остава на поста си, но в администрацията промени ще има, обеща кметът. 


Тази страница е видяна: 2296

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 02 November 2011 - 13:04:09

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Независимостта не е даденост, тя е изстрадана, отстоявана, тя задължава
Тодор Попов: Днешният празник, зареден с националното ни самочувствие, ни задължава да мислим отговорно и с позитивизъм за светлото и по-добро бъдеще!
Тодор Попов: Ние можем и без този заем, но по-добре ли ще е фирмите да не се разплатят с работниците си
Тодор Попов пожела успех на всички кандидати, но предупреди, че понякога в кампания хората казват неща, за които после съжаляват
Тодор Попов: Усилията на много хора съхраниха Зимни музикални вечери
Тодор Попов: Истината е, че икономически Пазарджик се развива успешно за разлика от много други съотносими градове
Тодор Попов:Положихме много усилия, извървяхме дълъг път и заедно ще прережем лентата на новото депо
Тодор Попов на откриването на Зимните музикални вечери: Изкуството е нашата душевна същност и е много по-силно от всички предизвикателства
Резултатите в пазарджишките села - най-много са кметовете от Коалиция "Тодор Попов ЗА Пазарджик" (допълнена)
Тодор Попов към учениците от "Аксаков": Най-хубавото на днешния ни празник е вашето присъствие. Браво!Много се гордеем с вас!Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5111 сек., 1.4081 от тях за заявки.