RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов към учениците от "Аксаков": Най-хубавото на днешния ни празник е вашето присъствие. Браво!Много се гордеем с вас!

Пазарджик

"Присъствието ви в тази зала говори, че вие от по-ранна възраст имате сетивност към обществения живот. Повярвайте ми, тази сетивност ще ви мотивира и за в бъдеще да се опитвате да реализирате тези ваши желания, мечти и амбиции за осъществяването на нещо добро и полезно.
 Прави ви чест, че имате  отношение към нашата местна общност. Убеден съм, че във ваше лице растат и бъдещите лидери на нашето общество. Но не забравяйте, че най-важното, за да бъдете такива, е да бъдеш  отговорен.
Всъщност, най-хубавото на днешния ни празник е вашето присъствие. Браво!Много се гордеем с вас!"  Така кметът на Пазарджик се обърна към присъстващите в Пленарна зала ученици от гимназия "Акасаков", след поздравлението, което поднесе  председателят на Ученическия училищен съвет Даниела Стоева  по повод Деня на българската община. Тя подари на председателя на ОбС и кмета разработеното  тях издание, посветено на местното самоуправление в Пазарджик.

В словото си  пред участниците в тържественото заседание на местния парламент Тодор Попов подчерта, че постигнатото през последните години ника не е малко, а заслуга за това имат всички - и неговият екип, и съветниците, с които е работил и държавните институции, и гражданите. Но по-важен   е утрешният ден и затова е необходимо  хората  да се обединяват около смислените каузи и най-важната от тях - развитието на община Пазарджик.
 
Поздравления поднесоха още зам. областният управител Йордан Кожухаров и представителите на групи в Общинския съвет - Таня Димитрова, Борис Димитров,  Лазар Попов и Благо Петров.

Сред гостите бяха и народният представител от ГЕРБ Десислава Тодорова, зам. областният управител  Петър Белчев, омбудсманът Георги Шопов, кметове на населени места от общината. 

Пазарджик

Пазарджик
Тази страница е видяна: 1495

 Публикувано от: pamedia на Thursday 12 October 2017 - 15:52:58

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Имаме база, с която можем да се гордеем
Тодор Попов към БЧК-Пазарджик: С Вашето доброволчество и съпричастност отново доказвате, че заслужавате нашата признателност!
Тодор Попов: Честит празник, Пазарджик! 
За 9-а година Тодор Попов организира празник за пенсионерите
Тодор Попов към учениците от Спортното училище: Всичко, което правим, е за да създаваме победители
Кметът Тодор Попов поздрави пазарджишките лекари по повод професионалния им празник
Кметът Тодор Попов – специален гост в комбиниран час на образование в електронна среда на учениците от СУ „Георги Брегов“
Кметът Тодор Попов – специален гост в комбиниран час на образование в електронна среда на учениците от СУ „Георги Брегов“
Тодор Попов: Днешният празник, зареден с националното ни самочувствие, ни задължава да мислим отговорно и с позитивизъм за светлото и по-добро бъдеще!
Гимназията по строителство и архитектура отбеляза с демонстрации наученото на днешния празникТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6974 сек., 1.5907 от тях за заявки.