Новина: Тодор Попов към учениците от "Аксаков": Най-хубавото на днешния ни празник е вашето присъствие. Браво!Много се гордеем с вас!
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Thursday 12 October 2017 - 15:52:58


Пазарджик"Присъствието ви в тази зала говори, че вие от по-ранна възраст имате сетивност към обществения живот. Повярвайте ми, тази сетивност ще ви мотивира и за в бъдеще да се опитвате да реализирате тези ваши желания, мечти и амбиции за осъществяването на нещо добро и полезно.
 Прави ви чест, че имате  отношение към нашата местна общност. Убеден съм, че във ваше лице растат и бъдещите лидери на нашето общество. Но не забравяйте, че най-важното, за да бъдете такива, е да бъдеш  отговорен.
Всъщност, най-хубавото на днешния ни празник е вашето присъствие. Браво!Много се гордеем с вас!"  Така кметът на Пазарджик се обърна към присъстващите в Пленарна зала ученици от гимназия "Акасаков", след поздравлението, което поднесе  председателят на Ученическия училищен съвет Даниела Стоева  по повод Деня на българската община. Тя подари на председателя на ОбС и кмета разработеното  тях издание, посветено на местното самоуправление в Пазарджик.

В словото си  пред участниците в тържественото заседание на местния парламент Тодор Попов подчерта, че постигнатото през последните години ника не е малко, а заслуга за това имат всички - и неговият екип, и съветниците, с които е работил и държавните институции, и гражданите. Но по-важен   е утрешният ден и затова е необходимо  хората  да се обединяват около смислените каузи и най-важната от тях - развитието на община Пазарджик.
 
Поздравления поднесоха още зам. областният управител Йордан Кожухаров и представителите на групи в Общинския съвет - Таня Димитрова, Борис Димитров,  Лазар Попов и Благо Петров.

Сред гостите бяха и народният представител от ГЕРБ Десислава Тодорова, зам. областният управител  Петър Белчев, омбудсманът Георги Шопов, кметове на населени места от общината. 

Пазарджик

Пазарджик

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.14925 )


Време за изпълнение: 0.0413 сек., 0.0085 от тях за заявки.