RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Цв. Цветанов награди началника на „Охранителна полиция” в Пазарджик с „Почетен знак на МВР”- ІІІ степен

Със Заповед на Министъра на вътрешните работи  е награден главен инспектор Цветелин Димитров с  „Почетен знак на МВР”- ІІІ степен.  Една от най-високите награди в системата на МВР бе връчена на началника на сектор „Охранителна полиция” при РУП-Пазарджик от комисар Стоян Зайков на днешното тържествено съвещание в заседателната зала по случай професионалния празник на служителите от Министерството на вътрешните работи - пети юли. На него присъства и директорът на ОУПБЗН-Пазарджик комисар Иван Панайотов, както и ръководни служители от структурните звена на МВР в областта. 
Общо  89  служители от  ОДМВР-Пазарджик са отличени с други нагтради:
  • Със Заповед на Главния секретар на МВР с обявяване на благодарност и допълнителен платен отпуск са наградени пет служители от РУП-Панагюрище, сектор „Противодействие на икономическата престъпност” и сектор „Криминална полиция” при РУП-Пазарджик.
  • Със Заповед на Директора на ОДМВР-Пазарджик с обявяване на благодарност и допълнителен платен отпуск са наградени 39 служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност”, отдел „Досъдебно производство”, секторите „Криминална полиция” и „Охранителна полиция” при РУП-Пазарджик.
  • С „писмена похвала” са отличени 44 служители от отделите на ОДМВР-Пазарджик, секторите „Пътна полиция” и „СОД”, както и от РУП-Септември.
  • С парична награда са отличени трима служители на сектор „Сигнално охранителна дейност” при ОДМВР-Пазарджик изградили една от най-сложните и скъпоструващи системи за охрана в зала-трезор на експозицията „Панагюрско златно съкровище”.
В структурата на ОУПБЗН-Пазарджик са наградени:
  • Със своя заповед министър Цветан Цветанов е наградил с „Обявяване на благодарност” и допълнителен платен отпуск главен пожарникар Георги Мишев от РСПБЗН-Пещера и главен пожарникар Александър Василев от РСПБЗН-Белово.
  • Със заповед на заместник-министърът на вътрешните работи г-н Димитър Георгиев е награден с „обявяване на благодарност” и допълнителен платен отпуск началника на Противопожарен участък-Брацигово главен пожарникар Иван Панайотов.
  • Заместник-министър Веселин Вучков е наградил пожарникар Димитър Стойков от противопожарния участък в Септември.
  • Трима огнеборци и един спасител са наградени със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев.
  • От своя страна директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”-МВР главен комисар Николай Николов е отличил по случай празника на МВР общо 13 огнеборци и спасители.

     По случай професионалния празник на МВР в пазарджишката областна дирекция бяха получени десетки поздравителни адреси от структурите на МВР в цялата страна, от представители на държавни и обществени организации, органи на местната власт, съобщават още от Пресцентъра на  ОДМВР-Пазарджик


Тази страница е видяна: 2133

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 04 July 2012 - 16:29:51

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
За своя професионализъм, всеотдайност и постигнати високи резултати комисар Иван Панайотов е удостоен с Почетен знак на МВР І степен
Д-р Никола Пенчев и Константин Абаджиев са номинирани за Почетен знак и Почетен гражданин на Пазарджик
Нови 13 шкоди за „Охранителна полиция“ – Пазарджик
Допълнителни екипи на пътна и охранителна полиция по пътищата
Нов шеф на сектор "Охранителна полиция" в Районното управление на МВР в Пазарджик
Вътрешният министър отличи с почетен знак шефът на дирекцията в Пазарджик
Почетен знак за Николай Видов
Обучение по пътна безопасност в НУ „Отец Паисий” с участието на служители от Пътна и Охранителна полиция
"Охранителна полиция" периодично ще извършва анализ доколко пазачите по селата съдействат
Гимназия „Иван С. Аксаков“ – с Почетен знак от президента по повод 24 майТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7945 сек., 1.6732 от тях за заявки.