RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Близо 6 хиляди в Област Пазарджик са подали заявление за помощ за отопление. Срокът е до края на октомвриВ дирекците „Социално подпомагане” на територията на област Пазарджик от началото на кампанията са приети над 5 700 заявления за подпомагане с целева помощ за отопление, съобщиха от Регионална дирекция за социално подпомагане – Пазарджик.  От там уточняват, че за същия период на миналата година са приети 5 393 заявления за подпомагане.Приемането на заявления-декларации за отпускането на целева помощ за отопление през предстоящия отоплителен сезон 2020-2021 г. започна в началото на юли. Документи се подават в дирекциите „Социално подпомагане“ по настоящия си адрес, като приемът им ще продължи до 31 октомври 2020 г.

Месечният размер на целевата помощ за отоплителен сезон 2020/2021 г. е 99,16 лв. Общата стойност на помощта, която се изплаща от Агенция за социално подпомагане за периода 1 ноември – 31 март е 495,80 лв.

Правоимащите лица и семейства могат да получат заявлението-декларация за отпускането на целева помощ за отопление  от съответната дирекция „Социално подпомагане“, по настоящ адрес или да  я изтеглят от интернет страницата на Агенцията за социално подпомагане.

В заявленията задължително се заявява видът на ползваното отопление - топлоенергия, електроенергия, твърдо гориво или природен газ, като при отопление с електроенергия се представя за справка актуален клиентски/абонатен номер.

До момента в дирекциите за „Социално подпомагане” в област Пазарджик са подадени 5 726 заявления-декларации, като само за община Велинград техният брой е 1 488; община Септември – 931; община Пазарджик – 879. Издадени са 1 785 заповеди за отпускане на помощта. На 129 лица/семейства е отказано подпомагане.Тази страница е видяна: 560

 Публикувано от: pamedia на Friday 31 July 2020 - 12:11:24

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
До края на октомври се приемат заявления за отопление. До момента над 9200 социално слаби са подали документи
Ударно подаване на молби за помощи за отопление, срокът за е до края на октомври
Близо 7 хиляди са подали документи за целеви помощи за отопление
Близо 9 хиляди искат помощ за отопление
Близо 10 хиляди души ще получат помощ за отопление
В област Пазарджик 17 семейства в затруднено положение са подали заявления за еднократна помощ в дирекциите „Социално подпомагане”
Над 13 хиляди заявления за целева помощ за отопление
До края на октомври е срокът за предеклариране на трудови договори
Над 5 хиляди подадени заявления за целева помощ за отопление
Над 9 хиляди вече са одобрени за целева помощ за отоплениеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.6364 сек., 2.5292 от тях за заявки.