RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Пазарджик се развива успешно икономически. Усилията сега са съсредоточени в повишаване стандарта на живот
Тодор Попов
И с новия устройствен план, и с разширяване обхвата на предоставяните услуги ще продължим да подпомагаме бизнеса, увери Тодор Попов на заключителната си пресконференция, на която представи приоритета си „Инфраструктура и бизнес климат”. Бизнесът винаги е бил обгрижван от администрацията. Наслушах се на какви ли не приказки. Всеки, който е дошъл, е получил необходимото внимание, създадени са му условия за работа, каквито трябва да бъдат. И затова хората идват. Така ще бъде и занапред. Кой си е отишъл?! В Икономическата зона, където допреди 10 години беше само „Еми стил”, сега всичко е изкупено,  строи се, ремонтира се, а беше змиярник, сподели Попов.

 Пазарджик се развива успешно икономически. Усилията сега са съсредоточени в повишаване стандарта на живот. А това ще стане като има по-голяма конкуренция между фирмите, като идват компании, които предлагат по-високи заплати. Това веднага оказва своето влияние на пазара на труда. По статистика възнагражденията в Пазарджик се увеличават средно между 18 и 22% годишно. Проблемът е, че тръгваме от ниска база. Но вървим в правилна посока. Икономическите показатели на града всеки може да ги види в статистиката, а и всеки може да отиде в 17 часа на моста на Марица и да види как се чака 10 минути за включване в движението, да преброи идващите от Икономическата зона коли, препоръча Тодор Попов. Кога са мислили пазрджиклии, че ще идват пловдивчани и софиянци да прекарват уикенда тук, попита риторично той и поясни, че политиката е като строежа на една къща - за тези години е поставен здрав темел и изграден първият етаж на общия ни дом, но трябва да продължи градежът, за да се стигне до покрива.
Всички икономически прогнози в средносрочен план за България и конкретно за на нашия регион са изключително позитивни и устойчиви. Това ни дава шансове и трябва да изиграем правилно картите си. Затова съм убеден, че по-доброто предстои - обобщи кметът.
Тази страница е видяна: 5318

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 23 October 2019 - 11:32:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Истината е, че икономически Пазарджик се развива успешно за разлика от много други съотносими градове
Тодор Попов: Нашият град се развива успешно не само във физическата среда, а като цяло
Тодор Попов: Усилията на много хора съхраниха Зимни музикални вечери
Тодор Попов: Денят на българската община е празник на всеки един гражданин. Горд съм, че през последните години всички ние направихме така, че Пазарджик да се развива по-добре.
Бойко Борисов: Борихме се с Тодор Попов, но той сега е с нас, защото е дeмократ
Тодор Попов: Сега трябва да се говори за това какво ще се случва в следващия планов период
Тодор Попов: Подобряването на инфраструктурата не е самоцел, а необходимост за създаване на по-добри условия за живот и по-добра бизнес среда
Тодор Попов: Сега, когато отново на дневен ред е въпросът за нашата идентичност, годишнината на храма "Св. Богородица" е изключително важна
Христо Тодоров, Тодор Тодоров и Кирил Чолов регистрираха Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик"
Тодор Попов: Гласувах за ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6054 сек., 1.5045 от тях за заявки.