RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов към учениците на СУ "Д-р Петър Берон": Образовайте се, спортувайте и обичайте града си!
 
Пазарджик
Включването ни в проект "Обновяване и модернизиране на образователната инфраструктура в град Пазарджик" не само обнови и естетизира сградата, но изцяло промени облика на училището ни. Модернизирането на учебната среда, вдъхновява и  стимулира ученици и учители. Тя възпитава и създава респект към институцията "Училище". Това каза в приветствието си директорът на СУ "Д-р Петър Берон" Станка Пашова на церемонията за приключването на ремонта му. Тя благодари на кмета Тодор Попов и изпълнителите и  пое ангажимента ежедневно да се грижат и опазват  училището, както и да възпитават в него отговорни и знаещи граждани.

Училището е едно от четирите и общежитието на Спортното, които са включени по проекта, изпълняван от "Инерком" на обща стойност за около 4 млн. лева. Реновирането на  СУ „Д-р Петър Берон” възлиза на  905 302,79 лв. с ДДС.
В него се обучават над 500 ученици, като през годините бройката се запазва, нещо, което кметът Тодор Попов отчете като  успех, качество и атестат в конкурентната образователна среда и при постоянно намаляващия брой деца в Пазарджик и страната. Той заяви , че на училището ще бъде предоставен физкултурният салон на бившия Педагогически колеж, след пиключване на процедурата по прехвърляне на собствеността му от държавна в общинска и се ангажира с ремонта на спортната площадка, която бе една от първите в града с изкуствена тревна настилка, но в момента се  нуждае от подмяна.

"Аз и моят екип имаме един принцип - да говорим с делата си. Искам да благодаря на всички за усилията, които полагате, особено на учениците: млади хора, момчета и момичета , образовайте се, защото това е единственият начин да бъдете успешни хора в живота, спортувайте, защото физическата култура скъщо е важна и... обичайте града си,  защото  е най-важно" . Това пожела кметът Тодор Попов  на децата, изпълнили училищния двор. 

Тържествената церемония зъврши с програма, изнесена от възпитаници на СУ „Д-р Петър Берон”.
Пазарджик
Тази страница е видяна: 14508

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 25 April 2018 - 16:15:22

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Благотворителна инициатива на учениците от СОУ „Д-р Петър Берон“
Отново признание за учениците на СОУ „Д-р Петър Берон”
Учениците от СОУ „Д-р Петър Берон“ – дарители на надежда за светла Коледа
Учениците от СОУ „Д-р Петър Берон“ – дарители на надежда за светла Коледа
С водосвет и в присъствието на кмета Т. Попов бе открита новата учебна година в СОУ „Д-р Петър Берон”
Тодор Попов води и в града, и в селата
Тодор Попов към учениците от Спортното училище: Всичко, което правим, е за да създаваме победители
Тодор Попов: Санирането на поредните 14 жилищни сгради е хубав щрих в модерния изглед на града ни
Тодор Попов: Изключително горд съм, че Пазарджик е пример за добро партньорство в реализирането на важни проекти за града ни
Тодор Попов: Искам да засвидетелстваме отношението на цялата ни общност към хората, които правят града ни по-красивТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.3910 сек., 1.3099 от тях за заявки.