RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Санирането на поредните 14 жилищни сгради е хубав щрих в модерния изглед на града ни
sanirane_m_luiza201014.jpg

 На среща с живущите в санираната сграда на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №117-123 кметът на Пазарджик Тодор Попов обяви финала на първия етап от проекта „Региони в растеж“, по който са санирани общо 14 сгради в Пазарджик. Припомняме, че вчера, 13 октомври 2020 г., официално беше дадено началото на втория етап от този проект, който обхваща други 21 многофамилни жилища в Пазарджик.


sanirane_m_luiza201014a.jpg
„Това, което виждам, ми харесва, блокът изглежда по различен начин, има дребни довършителни работи, които изпълнителят предстои да направи. Убеден съм, че програмите за саниране са много смислено нещо и се надявам от следващата или поне от по-следващата година да продължим с Националната програма по саниране, защото това подобрява физическата среда, намалява енергийните разходи, създава местна трудова заетост, обликът на града става различен и не на последно място се удължава срокът на самите сгради“. Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов.  

„Щастлив съм в днешния ден да открием тази сграда, която е поредният хубав щрих в модерния изглед на града ни. Ние обаче сме настроени, ако може по-метафорично да се изразим, да рисуваме дълго и ще има още много други щрихи, защото до края на годината ни предстои да направим откриване на рекултивираното депо, откриване на сепариращата и компостиращата инсталации, другата седмица предстои първа копка на новата зала в двора на Спортното училище, до началото на следващия месец стартираме ремонтите на бул. „Христо Ботев, ул. „Стамболийски“ и ул. „Свобода“ – околовръстното при Гробищния парк, силно се надявам до края на годината да стартираме и Западният околовръстен път и както се казва, хванали сме четката здраво и ще продължим да рисуваме.“
„Това е първият блок от първия етап на проекта, вашият блок беше завършен най-рано и Ви желая да ползвате тази придобивка със здраве!“, заяви още Тодор Попов на среща със собствениците на жилищни имоти в блока на бул. „Кн. М. Луиза“ 117-123.

Йорданка Ботева

Председателят на Сдружението на собствениците Йорданка Ботева (на снимката) благодари на кмета и на целия екип в Общината за съдействието на всеки етап от началото на сдружаването, кандидатстването, през одобрението и изпълнението, благодари на съседите си, за това че са успели да се сдружат, което е първата стъпка към санирането. Благодарности бяха отправени и към строителите за проявеното разбиране. „При всеки ремонт има трудности, но благодарение на разбирането и търпението от всяка една от страните всичко приключи и се надяваме сега да усетим колко е по-топло през зимата и колко е по-хладно през лятото“, каза още Йорданка Ботева, а кметът на Пазарджик допълни, че разлика ще се усети и в сметките за отопление. „Пожелавам си да правим още повече красиви неща и градът ни да става по-хубав“, завърши Тодор Попов.

sanirane_m_luiza201014c.jpg
sanirane_m_luiza201014b.jpg
На последните две снимки - блокът преди санирането


Тази страница е видяна: 1764

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 14 October 2020 - 15:36:20

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Започваме санирането на още 21 жилищни сгради
Тодор Попов: До 10 юни в Пазарджик започва санирането на малките сгради
Започна санирането на още 6 многофамилни жилищни сгради в Пещера
В Пещера с първи копки започна санирането на сградите на Общината , полицията, пожарната и още 4 жилищни сгради
Тодор Попов: Регистрацията на кандидат за кмет със същото име е пореден щрих от кампанията срещу мен
Тодор Попов: Всеки щрих, всяка малка градинка правят градът ни да изглежда по-красив
Тодор Попов: Разширението на пречиствателната станция е пореден щрих от изпълнението на приоритетите ни, свързани с опазването на околната среда
Тодор Попов и Ренета Камберова наградиха поредните шампиони от Пазарджик
Тодор Попов: За санирането на панелките трябва да предложим работещо решение
Тодор Попов връчи на Бойко Борисов подписката с искане за продължаване на саниранетоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6309 сек., 1.5199 от тях за заявки.