RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
БСП избраници от Пазарджик - с остра декларация срещу Янаки Стоилов и свиква незабавна среща на актива на 1 април

БСП Пазарджик, Незабавна среща на актива на БСП ще се състои на 1 април. Това е решението от снощната им сбирка, което беше оповестено на пресконференция, дадена от депутата Димитър Димитров, общинските съветници Лазар Попов и Александър Кобаков и кметът на Добровница Гурко Митев. В декларация, подписана собственоръчно снощи от 26 членове на БСП, се казва: "Ние, долуподписаните, категорично възразяваме срещу действията на г-н Янаки Стоилов като ръководител на ОС за ликвидиране влиянието на БСП в община Пазарджик".
Броят на подписалите се до 10:30 ч. тази сутрин достигна 167, като подписката продължава. В декларацията се насрочва и незабавна среща на актива - от 17:30 ч, в петък, 1 април. В момента БСП в Пазарджик няма легитимно ръководство, обясни Димитър Димитров. На 1 март правомощията на временно избрания организационен съвет, който трябваше да проведе конференция и да избере нови ръководни органи, са изтегли, тъй като той е избран за 6-месечен период. Димитър Димитров категорично отхвърли и информация в местен вестник за насрочена за 10 април Общинска конференция, която щяла да бъде закрита за медиите. "Ние в нелегалност няма да излизаме, общинските ни конференции винаги са били открити", заяви още Димитър Димитров. Той ще запознае с декларацията и националното ръководство. Кметът на Добровница Гурко Митев заяви, че се правят опити да се подменят делегатите на бъдещата общинска конференция и събранието в Доброница е обявено от временното ръководство за нелeгитимно. "Всички хора, които няма да гласуват за човека на Янаки Стоилов, биват елиминирани", каза Гурко Митев. Освен в Добровница за нелeгитимни са обявени и събранията на още 20 низови организации от общо 84 организации. 


Тази страница е видяна: 1175

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 29 March 2016 - 12:34:25

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
От Пазарджик Янаки Стоилов обяви национална битка срещу корпоративната власт при откриване кампанията на „БСП – лява България” /видео/
Цветан Цветанов идва в Пазарджик за среща с актива
Янаки Стоилов ще има приемен ден в Пазарджик
Янаки Стоилов ще има примен ден в Пазарджик на 15 юни
Приемна на Янаки Стоилов в Пазарджик - на 12 януари
Янаки Стоилов ще приема граждани във вторник в Пазарджик
Янаки Стоилов и Димитър Димитров ще водят Първомайско шествие на БСП в Пазарджик
Янаки Стоилов очерта в Пазарджик червените линии, от които БСП няма да отстъпи
РФК Пазарджик свиква редовно общо събрание на 7 април
Областният съвет на БСП в Пазарджик подаде оставка и призова същото да направи и Янаки СтоиловТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.4426 сек., 2.3727 от тях за заявки.