RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
От Пазарджик Янаки Стоилов обяви национална битка срещу корпоративната власт при откриване кампанията на „БСП – лява България” /видео/

Пазарджик Янаки СтоиловВ словото си пред членове и симпатизанти в Голямата зала на Младежкия дом в Пазарджик водачът на листата на Коалиция „БСП –лява България” Янаки Стоилов очерта  трудна предизборна кампания. „Защото тя идва само малко повече от година управление. Защото българският народ, в огромното си мнозинство, е изтощен от мъчителния преход , защото много от хората са загубили доверие в политическите институции и защото сега чрез нас, ние трябва да им дадем отново надежда, отново да видят перспектива, възможности за достоен живот в справедлива държава”, обясни Стоилов. 
Ние сме тук, защото от Пазарджик трябва да поведем, наистина, национална битка, битка срещу корпоративната власт върху държавните и местни институции. Битка, която отново да бъде в интерес на тези над 90% - хората на труда, тези, които със свои усилия и на свой риск създават работни места и достойно заплащане, младите, хората от всички поколения, които искат да живеят в такава държава, която съответства на техните очаквания. Хората от страната и чужбина. Тези, които са недоволни от сегашното положение и искат промяна. Които са срещу едноличната власт, които са срещу тези, които ограбват техния труд. Ние сме първата политическа партия, която застава открито за доверието на гражданите от региона. И искаме да проведем с тях този искрен разговор, който няма да бъде основан върху лъжи, върху пари, върху някакви други форми на въздействие, сподели водачът на листата на БСП. Той припомни „саможертвата на Милеви скали на хора, които са тръгнали да променят един не по-лесен тогава свят” и поясни, че трябва да накарат хората да разберат, че само когато сами се стремят към своето икономическо и социално освобождение, те могат да заставят всички, които ги представляват – държавата и местната власт, да работят за техните интереси, а не едно малко малцинство да притежава огромната власт.
Янаки Стоилов представи ангажиментите на „БСП –лява алтернатива” и отново декларира, че няма да отстъпят от дузина червени линии. Той заяви, че са против разширяването на санкциите срещу Русия  и противопоставянето й на ЕС, към което, по неговите думи,  ни тласкат все повече отвън и вътре в страната.
Стоилов декларира, че биха участвали в управленска коалиция само след постигане на конкретни и публично оповестени условия.
Янаки Стоилов посочи като основни опоненти на изборите  ГЕРБ и ДПС.
Достоен живот в справедлива България – възможно е! Само с обединените ни усилия то може да бъде постигнато. Желая ви здраве, желая ви увереност, която можем да пренесем сред мнозинството на Пазарджик и Пазарджишка област, призова водачът на червената листа.
Преди него, в ролята на домакин, председателят на общинската организация в Пазарджик Димитър Димитров, обяви целта на социалистите в Пазарджишкия избирателен район – да имат най-много народни представители в 43-то Народно събрание. Той обясни, че всеки един от българските избиратели ще има възможност на тези избори да гласува така, както той иска, да подреди хората така, както той ги преценява - по техните качества и достойнства.
Със свои послания към събралите се за откриване кампанията на „БСП-лява България” се обърнаха и кандидатите за народни представители Диана Варникова – Милчева и Лазар Попов. 
Предизборната среща завърши с концерт на квартет "Славей".Тази страница е видяна: 1189

 Публикувано от: pamedia на Friday 05 September 2014 - 21:22:02

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Янаки Стоилов на закриването на кампанията: Без силна социална партия ние рискуваме бъдещето на България! /видео/
Янаки Стоилов: Доверието на хората стои над всяка власт
БСП избраници от Пазарджик - с остра декларация срещу Янаки Стоилов и свиква незабавна среща на актива на 1 април
Янаки Стоилов: Нужни са хора със сила да защитят перспективите на България
Янаки Стоилов: България трябва да има политици, които отстояват категорично националните интереси
Янаки Стоилов ще има приемен ден в Пазарджик
Янаки Стоилов ще има примен ден в Пазарджик на 15 юни
Приемна на Янаки Стоилов в Пазарджик - на 12 януари
Найден Шопов: Излизам от тази битка по-силен, по-решен да отстоявам идеалите за прозрачност, ефективност и диалогичност в местната власт
Янаки Стоилов ще приема граждани във вторник в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6521 сек., 1.5653 от тях за заявки.