RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Трендафил Величков предложи кметовете на Пазарджик, Панагюрище и Батак за членове на Регионалния съвет за развитие на ЮЦР

ПазарджикРешението бе взето на днешното заседание на Областния съвет за развитие на област Пазарджик, на което присъстваха зам. областният управител Стефан Мирев, кметовете на общини, представители на всички общински съвети, сдружения на работодатели и синдикати. Кметовете на трите общини ще представляват общините от област Пазарджик в Регионалния съвет за развитие на Южен централен район за следващите четири години.

Работна група към Областния съвет ще следи и подпомага етапите при реализацията на проекта за Високопланински спортно-туристически комплекс „ Сютка”. В групата са включени кметовете на общините Батак, Ракитово и Велинград и експерти от областната и общински администрации.

Сред темите на провелото се заседание бяха и проблемите на ВиК сектора, предстоящата реформа и финансирането на проекти по ОП „Околна среда” и Програмата за развитие на селските райони. Домакин на следващото заседание на Областния съвет за развитие ще бъде кметът на община Септември.

На 15 и 16 декември в  Панагюрище ще се проведе последното за тази година заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район, под председателството на областния управител на Пазарджик и с участието на новоизбраните представители от област Пазарджик.

Тази страница е видяна: 1135

 Публикувано от: pamedia на Thursday 03 December 2015 - 16:21:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Трендафил Величков проведе първа среща с кметовете
Във Велинград ще се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район
Регионалният съвет за развитие избра нови членове от региона
Областният управител Стефан Мирев ще председателства заседанието на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район
Трендафил Величков свиква новоизбрания общински съвет на Сърница на 30 март
Трендафил Величков ще предложи на бизнеса да участва в изложението "Кавала Експо", обсъдил е с гръцкия си колега от Кавала възможностите за сътрудничество
Регионалният съвет за развитие ще заседава в Панагюрище
Областният съвет за развитие прие стратегията за развитие на социалните услуги
Обръщение от кандидата на АБВ за кмет на Пазарджик Трендафил Величков
Трендафил Величков от АБВ се очаква да е новият областен управител на ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6059 сек., 1.5282 от тях за заявки.