RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Искам да изкажа личното си мнение по отношение на това, което снощи видях

Искам чрез вашата медия да изкажа личното си мнение по отношение на това, което снощи видях по "Телекабел", то е повече от възмутително, искам чрез вас да се обърна към Найден Шопов.
Трябва веднага да се извини, защото иначе хората като мен няма да гласуват за него.Моля да публикувате това писмо, аз вярвам, че той е бил подведен и накаран да направи този клип. Той не е такъв човек или поне на мен ми се струваше, че не е такъв човек. До снощи.

Ето това е моето послание до него.

Защото минаването на определена граница е показателно за това, което предстои след изборния ден. Не, г-н Шопов, никой не е забравил как убиха Татяна. Всички помнят и нямаше нужда да се унижавате по този начин. Този клип сложи край на вашата политическа кариера. Черният пиар се прави от морално безскруполни хора и не разбирам защо вие приехте да участвата в тяхната игра.

Когато стартира кампанията ви, когато ви видях в църквата "Св.Св. Константин и Елена" с жена ви под ръка, вие ме спечелихте. Първото ми впечатление бе за стабилен и улегнал човек, който държи на семейството си. Днес вие загубихте моето доверие. То се изпари като дим от запалена надгробна свещ.

Да удариш в сърцето родители, които са загубили детето си по този начин, е равносилно да си натиснал спусъка на пистолета, с който бе застреляна Татяна. Каквато и да е причината за нейната смърт, никой още повече по време на избори, няма право да използва кървяща рана, за да спечели личен девидент от това.

Не зная дали имате деца, г-н Шопов, но децата са единственото, което родителите имат. Единственото, за което ги боли. Защото ги познават от мига на първото им вдишване и се надяват, че те ще затворят клепачите им когато са на смъртния одър. Не е нормално родител да изпраща детето си след катафалката.

Сгрешихте г-н Шопов. Много сгрешихте. Дано Господ ви го прости. А хората няма да забравят и клипа ви. Независимо от това дали ще спечелите или изгубите изборите. Помислете си и как ще гледате в очите родителите на Татяна. Можете ли да ги погледнете изобщо?

Мария Иванова, ПазарджикТази страница е видяна: 1614

 Публикувано от: pamedia на Friday 30 October 2015 - 12:57:48

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Искам чрез вашата медия да изкажа личното си мнение по отношение на това, което снощи видях
Тодор Попов: Това, което видях в София, не бива да се случва в Пазарджик
Проф. Величко Минеков: Аз съм трогнат от това, което виждам и от това, което чувам
Н. Минчев: Искам да изиграем една приятна среща, това е празник за Сарая и за Пазарджик
Искаме поне това, което обещаха, заявиха служителите от Затвора в Пазарджик /видео/
Доц. Стайко Спиридонов: Доказал съм със своята професионална биография, че това, което казвам, го правя /видео/
Илияна Йотова: Четирима от ГЕРБ са омерзени от това, което Бойко Борисов ги кара да правят
Проф. Минеков: Молбата ми е за България и се надявам да се случи това добро, което го мечтаем отдавна /видео/
Тони Баждаров, водач на листата на БНС-НД:Това, което ни отличава от останалите патриотични и националистически формации, е базовият доход /видео/
Тодор Попов: Няма по-смислено нещо от това човек да бъде полезен за мястото, в което живее, и за хората, които са около негоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4646 сек., 1.3641 от тях за заявки.