RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Благо Солов: Време е за промяна

blago_solov_v.jpgУважаеми жители на Община Пазарджик,
Денят, в който трябва да заявим, че искаме да живеем свободно и по-добре, е 25 октомври. Аз съм човек от Пазарджик, който обича града си. Израснал съм тук и продължавам да живея тук.
Аз съм мениджър и знам, че успехът на едно управление се измерва по стандарта на живот на хората - когато имат работа и сигурност, когато къщите им са пълни и децата им са край тях.
Ще работя за разкриване на нови работни места, за повече сигурност и по – ниски такси данъци за жителите на общината. Нека младите хора, които живеят тук и ползват безплатни детски градини, да намират професионална реализация тук. Пазарджик да се превърне в зелен, екологичен град, с уредени транспорт и обществени услуги, със системи за видеоконтрол по улиците и намалена престъпност. Ще работя за стимулиране на предприемчивите хора, на младите семейства и на всички данъкоплатци на територията на Общината.
Ние имахме мандат, управление на страха и на козунаците. Да се разделим с това! Да спрем корупцията и да управляваме прозрачно и открито – в интерес на хората, не в интерес на кмета. Да направим своите изводи и да изберем своето бъдеще не само за следващите четири години.
Вие избирате за кого да гласувате. Гласувайки днес, сме изправени пред избора, дали да продължим да бъдем управлявани по един недемократичен начин от едно корумпирано управление и от една не добре управлявана администрация. Днес, ние сме изправени пред избора между подхвърлените козунаци и свободата. Ако откажем свободата, утре няма да имаме нито хляб, нито свобода!
Предлагам ви, да живеем в по-хубав град и пътят е работа, сигурност и по - ниски данъци! И когато след 4 години, в края на мандата, сложим чертата на свършеното, ви попитам по-добре ли живеете, да ми отговорите без страх: Да, по-добре!
Време е за промяна към по-добро. Вярвам, че всеки един от нас го иска, заслужаваме го, заслужават го и деца ни!

Благо СОЛОВ
Кандидат за кмет на Община Пазарджик с № 13 в бюлетината


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 


Тази страница е видяна: 1112

 Публикувано от: pamedia на Friday 23 October 2015 - 20:28:52

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Благо Солов: Време е да си подадем ръце
Коалиция „Благо Солов Съюз за Пазарджик” откри кампанията си със засаждане на дърво. Солов пое ангажимент да не краде и детските градини да са безплатни
Окончателно: Тодор Попов - 56,11%, Благо Солов - 41,05%
Благо Солов е одобрен за приемен родител на две сестрички
Благо Солов заяви подкрепата си за Найден Шопов
Благо Солов инициира обявяването на 24 май за национален празник
Благо Солов обяви, че ще обжалва приемането на бюджета
Благо Солов се възмути, че общината не рекламира продажбите си
Благо Солов: Нека построят ИКЕА и в Пазарджик
Благо Солов: Никакво увеличаване на данъците повечеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5566 сек., 1.4523 от тях за заявки.