RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Коалиция „Благо Солов Съюз за Пазарджик” откри кампанията си със засаждане на дърво. Солов пое ангажимент да не краде и детските градини да са безплатни

Благо СоловВ първия ден от предизборната кампания Коалиция „Благо Солов Съюз за Пазарджик” откри предизборния си щаб с представяне пред обществеността на всички кандидати за кметове на населените места и за общински съветници.

„Имаме три прости послания, които няма да се уморим да повтаряме. Ще вървим от врата на врата, за да убедим всеки човек, че ще го направим, че имаме силата, волята и капацитета да го направим: работа, сигурност и по-ниски данъци – това е, от което всички се нуждаем, това е ключът към успеха на Община Пазарджик”, заяви кандидатът за кмет на Пазарджик и водач на листата Благо Солов. Преди да представи предизборната програма и това, което поемат ангажимент да направят Солов заяви какво няма да правят - „Няма да крадем!”, категорично заяви той. Длъжни сме да променим израза, с който е популярен настоящия кмет „Краде, ама и прави!”, защото обратният прочит на звучи така: „Прави, ама и краде!”. Какво друго няма да направим, продължи Солов. „Няма да увеличаваме местните данъци и такси! Напротив, ще ги намалим! Няма да продаваме или местим  Градския пазар! Благо Солов, Няма да спираме инвеститори, а ще създаваме предпоставки да идват в Пазарджик! Няма да уволняваме кадърни общински служители и ще защитаваме професионалистите! Няма да се примирим, докато не затворим и рекултивираме тази страшна екологична язва край Алеко и Капитан Димитриево – сметището! Няма да продаваме части от театъра и никаква общинска собственост, която е предназначена за обществено ползване! Няма да затваряме пенсионерски клубове, а ще защитаваме и подпомагаме възрастните хора! Няма да спрем да обновяваме нашия град! Няма да теглим безмислени заеми, които внуците ни да плащат, а ще оптимизираме общинските разходи, така че да покриват общинските задължения!”. Благо Солов продължи да обявява предизборните ангажименти с това, което ще направят: ще привличат инвеститори, ще намалят общинските данъци, ще създадат сигурна, екологична и чиста среда за живеене, удобен транспорт, чисти улици и прозрачно антикорупционно управление, ще намалят всички местни такси. „Пазарджик ще Благо Солов, бъде град, в който детските градини ще бъдат безплатни!”  обяви Благо Солов. Кандидатът за кмет и водач на листата за съветници пое ангажимента да подаде ръка на младите хора, за да остават те в града и да помогнат за бъдещето на Пазарджик. Важно е да ни казвате честно в очите, когато сгрешим - така ще ставаме по-добри, обърна се той към събралите се симпатизанти. С думите „Открито и прозрачно управление на Пазарджик!” завърши предизборните си обещания Благо Солов.
На откриването на кампанията присъстваха Явор Хайтов, зам.-председател на 43-то Народно събрание, народен представител от парламентарната група на „Български демократичен център”, зам.-председател на Земеделски народен съюз; Валери Симеонов – председател на НФСБ, народен представител в 43-то НС и председател на ПГ на „Патриотичен фронт”, зам.-председател на Делегация на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа; Анна Пелова – съпредседател на ПП „Зелените”.
Поименно бяха представени кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници на Коалиция „Благо Солов в съюз за Пазарджик”, като кандидатите излизаха отпред, за да бъдат видяни от всички. Коалицията участва в изборите с листа от 21 кандидати за общински съветници, издига и 10 кандидати за кметове на кметства в община Пазарджик в селата Величково, Драгор, Звъничево, Ивайло, Мокрище, Овчеполци, Паталеница, Сарая, Сбор и Синитево.
В края на церемонията областните лидери на трите политически партии, които са в състава на местната коалиция Благо Солов получи като подаръци права лопата  с пожелание за лека и ползотворна работата, дърво явор – символ на сигурността и закрилата и малка каса, за да изпълни ангажимента за по-ниски данъци. Откриването на кампанията приключи със засаждане на подареното дърво явор пред предизборния щаб на коалицията на бул. „Мария Луиза” – блок „Хеброс”. 


Тази страница е видяна: 2154

 Публикувано от: pamedia на Friday 25 September 2015 - 23:01:22

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Местна коалиция "Благо Солов в съюз за Пазарджик" се регистрира в ОИК
Благо Солов откри името си в подписка за регистрация на партия, ще подава жалба
Благо Солов обяви, че ще е кандидат за кмет на широка местна коалиция. Кани всички партии
Председателят на НФСБ Валери Симеонов представи кандидата на местна коалиция от партии Благо Солов
Благо Солов: Нека построят ИКЕА и в Пазарджик
12 нарушения на паяците по улиците в Пазарджик – казано от Полицията в отговор на Благо Солов
Благо Солов обяви кандидатурата си за кмет на Пазарджик - за местни избори 2019
Благо Солов обяви в личния си профил кандидатурата си за независим кандидат за кмет на Пазарджик
Благо Солов обяви доходите си и призова и другите кандидати за кметове на Пазарджик да го направят
Данни за Пазарджик при обработени 87.26% СИК протоколи в OИК - под 1% е разликата между Благо Солов и Иван ПанайотовТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8607 сек., 1.7885 от тях за заявки.