RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Председателят на НФСБ Валери Симеонов представи кандидата на местна коалиция от партии Благо Солов

ПазарджикПредседателят на НФСБ Валери Симеонов, на ЗНС Румен Йончев и членът на НС на ПП „Зелените” Костадин Деянов заявиха на пресконференция коалиционната подкрепа за кандидата за кмет на община Пазарджик Благо Солов.

При представянето му Валери Симеонов посочи, че има пълно припокриване на дейността на  Солов с основните принципи, съобразно които е изградена представляваната от него партия.
Като основна цел НФСБ си е поставил икономическото възраждане  и ето тук е попадението в десятката - издигнатият от нас кандидат е представител на средния бизнес, човек, който е постигнал всичко със собствения си труд, сили, разум, воля и настойчивост, и издържал  на ударите на икономическата криза. А това само посебе си не е малко, защото г-н Солов е доказал, че в България може да има успешен бизнес и без да си зависим от общината и държавата, без да е протежиран от съответните политически кръгове. Това го прави изключително подходящ за наш представител, заяви Валери Симеонов в  мотивите  си за номинацията и подкрепата на Благо Солов като кандидат-кмет на община  Пазарджик.

Успехът на едно управление не се измерва в асфалт и теменужки - успехът на едно управление се измерва по стандарта на живот на гражданите, констатира Солов и препоръча на журналистите да отворят портфейлите си и отговорят на въпроса дали живеят по-добре отпреди 8 години.
На риторичния си въпрос какво може да направи един кмет отговори: Може и то много.

В поредица от въпроси фокусира вниманието в липсата на инвеститорски интерес към Пазарджик, породен от неспособността или нежеланието на сегашното управление да ги привлича, както и в нивото  на безработицата, която според него се увеличавала в общината.

ПазарджикИма 3 ключови неща, които според мен са най-важни за нас - работа, сигурен град и по-ниски данъци. Най-голямата язва е  проблемът с депото за битови отпадъци. Градът ни трябва да се превърне в зелена зона . Пазарджик трябва да стане зелена столица на България, обяви Солов и обеща да намали местните данъци. Пак според него общината облагала с такса смет  и жилищните имоти, които не се ползват по предназначение.

Като благодари на НФСБ, ЗНС и Зелените кандидатът за кмет декларира във финала на словото си: "Заедно ще изградим една патриотична местна коалиция, с която да променим Пазарджик. Вярвам, че заедно ще променим нашия град към по-добро, ще сложим край на едно вредно и корумпирано управление. Не искам да обещавам неизпълними неща, но няма да се уморя да повтарям: работа, сигурност, по-ниски данъци."

Представянето завърши със скромен, но изискан коктейл.Тази страница е видяна: 1637

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 01 September 2015 - 17:24:03

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Благо Солов обяви, че ще е кандидат за кмет на широка местна коалиция. Кани всички партии
Местна коалиция "Благо Солов в съюз за Пазарджик" се регистрира в ОИК
В Пазарджик БСП и още 5 партии регистрираха местна коалиция за участие в изборите
Коалиция „Благо Солов Съюз за Пазарджик” откри кампанията си със засаждане на дърво. Солов пое ангажимент да не краде и детските градини да са безплатни
Съобщение за участие на Благо Солов в предаване на местна телевизия
Благо Солов получи днес подкрепата и на още една от земеделските партии
ОИК регистрира кандидата на МК "БСП за България" Благо Солов за кмет на Пазарджик, пълна листа и кандидат-кметове за 13 села в общината
Благо Петров стана председател на НФСБ в Пазарджик
Благо Солов: Време е за промяна
Бойка Маринска е водач на листата на местна коалиция "Движение България на гражданите"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5095 сек., 1.4294 от тях за заявки.