RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Кандидатът за кмет на Пазарджик от БСП Стоян Парпулов обеща промени и заяви готовност да работи за ново управление на Пазарджик

БСП Пазарджик,  Членове на БСП, симпатизанти, кандидати за кметове и общински съветници снощи дадоха старт на предизборната кампания в Пазарджик. В голямата зала на Младежкия дом пред обществеността беше представена предизборната платформа на БСП за промени в управлението на община Пазарджик.
„Необходимо е ново управление и аз съм готов да работя за промяната, честно и отговорно, спазвайки повелите на закона и на морала”, заяви кандидатът за кмет на Пазарджик Стоян Парпулов. Той уточни, че целта да стане кмет не е самоцел, а има конкретни цели и задачи за реализиране на промяната. На първо място той постави необходимостта от осигуряване на работа, като за тази цел общината трябва да се превърне в основен работодател, да се създадат общински предприятия, да има подкрепа на предприемачите, да се изплатят дълговете към тях, да се изгради инфраструктура, да има прозрачност при обществените поръчки, конкурсите и търговете, като основните критерии ще са цена и брой работни места, продажбите на общинска собственост да се извършват само по действителни цени и заявен инвеститорски интерес, да бъде обезпечено целодневно медицинско Стоян Парпулов, обслужване на хората в селата. Стоян Парпулов обеща също намаляване на местните данъци и такси, възстановяване на спортното училище, трайно решаване на проблема за депониране на отпадъците и максимално бърза рекултивация на сметището при Алеко Константиново.
„За да стане това обаче, аз искам вашата подкрепа и вашето доверие. Получа ли ги, заедно ние ще постигнем всичко това, което съм заложил. Времето е такова, че налага да се извърши промяна и тази промяна нека започне тук и сега, нека започне от нашата община!”, призова Стоян Парпулов.
Предизборната платформа за управлението на Пазарджик беше представена пред събралите се симпатизанти на БСП от кандидатите за общински съветници Стефка Пенева, създател на младежката организация и Васил Котев, настоящ лидер на младите социалисти в Пазарджик. В основата й са залегнали увеличаване конкурентоспособността на местната икономика, използване на стратегическото географско местоположение на Пазарджик, приоритетно развитие на леката промишленост, селското стопанство, търговията и услугите, бързо административно обслужване при ясно заявен инвеститорски интерес, изграждане на общинска инфраструктура в максимално кратки срокове и предоставянето й на инвеститори, осигуряването на общински терени за нуждите на инвеститорите, рекламиране на общината пред реални инвеститори.
БСП Пазарджик,  Относно общинския бюджет бе подчертано, че през следващите години е необходимо той да бъде балансиран и да се разпределя равномерно в разходната си част между града и селата, да бъдат спрени продажбите на общински имоти на необосновано ниски цени, да се редуцира и предоговори общинският дълг. В сферата на благоустрояването освен депото, като основна задача беше поставено и почистването на речните корита, обособяването на зони за разходка на домашни любимци, изграждането на велоалеи. За обществения ред и сигурност е заложено видеонаблюдение на възлови рискови кръстовища и стриктно спазване на Наредбата за обществения ред по отношение на шума на обществени места. В сферата на образованието и културата БСП ще работи за подобряване базата на школата и развитието на културно-историческия туризъм, а в тази на социалните дейности акцентите ще са върху увеличаване фонда на общинските жилища, включително и с построяването на нови чрез публично-частни партньорства, изграждане на нови хосписи, увеличаване на средствата за инвитро процедури, облекчаване на процедурите за кандидатстване за тези средства.
Пред аудиторията бе представена листата за общински съветници и кандидатите за кметове на 15 от селата в общината. На церемонията присъстваха зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов,  историкът проф. Димитър Генчев и бившият шеф на БНТ Павел Писарев. Янаки Стоилов пожела на кандидатите в община Пазарджик да са „точно в десятката”, какъвто е номерът им в бюлетината.
предизборната среща от сцената всички кандидати за местната власт заедно запяха  „Моя страна, моя България”.Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ 

Тази страница е видяна: 1858

 Публикувано от: pamedia на Sunday 27 September 2015 - 09:10:07

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кандидатът за кмет от БСП Стоян Парпулов обеща да се води от принципите на прозрачност и законосъобразност в действията
Възможността за изграждане на компактна икономическа зона в кв. "Устрем" обсъди кандидатът на БСП за кмет Стоян Парпулов с жители на квартала
Обръщение на кандидата за кмет на община Пазарджик от БСП Стоян Парпулов
Докато разглеждаше изложбата за Съединението, Стоян Парпулов бе утвърден за кандидат-кмет на БСП в Пазарджик
Кампанията на кандидата на БСП за кмет на Община Пазарджик Стоян Парпулов стартира със среща с избиратели в село Добровница
Последно: БСП избира кандидат-кмет в събота между Стоян Парпулов и Атанас Павлов
Транспортните си проблеми при придвижване до работното място обсъдиха работници на среща с кандидата за кмет Стоян Парпулов
Николай Янев е кандидатът за кмет на коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“, ОИК регистрира листата за съветници и кандидатът за кмет на коалицията за с.Говедаре
Известни интелектуалци се събраха в Пазарджик в подкрепа на Стоян Парпулов
Илияна Йотова обеща да работи за каузата Пазарджик да е проспериращ край /видео/Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5522 сек., 1.4501 от тях за заявки.