RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Регистрацията на кандидат за кмет със същото име е пореден щрих от кампанията срещу мен

ПазарджикНезависимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов заяви на брифинг, че регистрацията на кандидат с името Тодор Попов е само щрих от цялостната кампания срещу него. За конкурента му със същото име се знае единствено, че е ром и е егистриран на ул. "Спартак"34, но отдавна живее в Септември. 

"Аз съм човек, който никога не си е позволявал да се оплаква и да мрънка, но считам, че някои неща трябва да бъдат казани, за да се знаят от хората и да знаят какво се случва в крайна сметка: като започнем от институционални проблеми, които сме имали, минем през всевъзможни проверки в общината, минем през моите лични проверки, които продължават вече 6-ти месец и които незнайно защо не приключват и като стигнем до регистрацията на едно лице, което най-вероятно не знае, че е кандидат за кмет и което поради стечение на съдбата носи същото име като мен. Това надхвърля всякакви норми и коректност. Винаги съм бил коректен играч. Не мога да разбера защо нашите опоненти си мислят, че по този начин печелят нещо.

Нашият слоган е "Заедно ЗА пазарджик", а слогънът на всички останали опоненти е "Заедно срещу Тодор Попов". Те обаче не могат да разберат, че Тодор попов не е техният проблем, техният проблем е техният манталитет и това, което са правили в годините. Това, което сме направили, е видно, всеки има очи - да гледа и да си преценява", заяви Тодор Попов.
Той подчерта, че взема отношение по този въпрос, защото иска хората да бъдат информирани и защото по време на избори нищо случайно няма. Според него идеята да регистрират кандидат за кмет с идентично на неговото име  обижда пазарджишкия избирател.
"Докато ние се ползваме с обществено доверие, а аз го усещам ежедневно, нищо и никой няма да ме спре да развиваме този град, както той заслужава", заяви Тодор Попов и посочи, че автентичният Тодор Попов е с №22.

До момента той не е успял да открие своя съименник и заяви, че се замисля дали да не обяви награда за човека, който го запознае с  другия Тодор Попов.Тази страница е видяна: 604

 Публикувано от: pamedia на Monday 28 September 2015 - 14:11:35

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
9310 са се подписали за регистрацията на Тодор Попов като независим кандидат-кмет
За Тодор Попов са се подписали осем пъти повече от необходимото за регистрацията му като независим кандидат-кмет
Тодор Попов: Разширението на пречиствателната станция е пореден щрих от изпълнението на приоритетите ни, свързани с опазването на околната среда
ЛИДЕР подкрепя независимия кандидат за кмет Тодор Попов
Тодор Попов представи единствения кандидат за кмет на Мирянци
Театралната постановка тази вечер е подарък от независимия кандидат за кмет Тодор Попов
Окончателни резултати за кмет: Тодор Попов - 44,34% срещу Найден Шопов - 16,97%
Тодор Попов: Всеки щрих, всяка малка градинка правят градът ни да изглежда по-красив
Тодор Попов: Санирането на поредните 14 жилищни сгради е хубав щрих в модерния изглед на града ни
И БТВ не откри втория регистриран кандидат с името Тодор ПоповТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 3.1717 сек., 2.9105 от тях за заявки.