RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Омбудсманът на Пазарджик Иван Димитров и EVN България със съвместна инициатива за подобряване информираността на клиентите

Иван ДимитровОбщественият посредник на община Пазарджик  Иван Димитров и  EVN България  стартираха съвместна инициатива за клиентско обслужване и подобряване на информираността на гражданите. 

Инициативата цели популяризирането на безплатните услуги, които EVN България предлага на своите клиенти:
Актуализация на данните за партида (клиентски данни).
Известяване чрез SMS или имейл – получаване на безплатна информация за стойността на сметката и информация за просрочени задължения.

Целта е да се стимулират клиентите да актуализират данните за своята партида, което е сред основните предпоставки за бързо обслужване и сигурност при комуникацията. Много често при смяна на собственост на имот, наследяване или други причини, новите собственици пропускат да известят компанията за необходимостта от смяна на титуляра на партидата. Това създава неудобства и за двете страни, тъй като EVN България може извършва определени услуги само на титуляри на партиди. Актуализацията на данните се извършва при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни.

Чрез безплатните услуги за Известяване с SMS или имейл клиентите могат по лесен и удобен начин да се информират предварително за:
стойността на сметката за консумирана електроенергия – веднага след нейното издаване просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. Известяването се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това прекъсване на захранването.

Клиентите на EVN България вече могат да заявяват безплатните SMS и имейл услуги по един от следните начини – по имейл на info©evn.bg, по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, Пловдив 4000, както и на място в EVN Офис.


Във всички EVN Офиси се провежда кампания,  при която всеки клиент, който актуализира данните си или заяви безплатни услуги, получава възможност да изтегли скреч карта, с която може да спечели награди: фенерчета, ключодържатели, химикали и др. Големите награди са услуги „Термография на жилище“, чрез които клиентите ще получат безплатно прецизно енергийно изследване на своя имот.

Информация за услугите е налична както във всеки EVN Офис, така и в приемната на Обществения посредник на община Пазарджик Иван Димитров на бул. “България“ 2. Съвместната кампания на дружеството и Омбудсмана е насочена към гражданите на общината и цели да ги улесни при тяхната комуникация с EVN България. 
Тази страница е видяна: 1384

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 17 June 2015 - 13:29:37

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Съвместна изложба на Димитър Пунтев и Тодор Димитров показва галерия "Ст. Доспевски"
Иван Минеков и дъщеря му Паола – със съвместна изложба в Лондон
Нови цени на електроенергията за клиентите на EVN България от 1 юли 2016 г.
Половината от клиентите на EVN България ще платят сметки от под 20 лв за декември 2012 г.
ГЕРБ-Пазарджик се включва в екологичната инициатива „Да почистим България за един ден”
Иван Димитров е преизбран за член на УС на Европейския омбудсман институт
Иван Димитров е домакин на Годишното отчетно събрание на местните омбудсмани
Съдът потвърди дерегистрацията на кандидата на ГЕРБ за кмет на Паталеница Иван Димитров
В три училища ще се проведе иновационен лагер по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България
Митко Димитров – европейски шампион в Унгария, Петко Димитров – с бронзов медалТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7619 сек., 1.6633 от тях за заявки.