RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов обяви кандидатурата си за трети мандат за кмет на Пазарджик /видео/

Тодор Попов, Пазарджик, Кметът на Пазарджик Тодор Попов обяви на пресконференция кандидатурата си за трети мандат. Той ще се яви отново като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет. Ще има кандидати за кметове за всички населени места, както и листа с общински съветници.

Обявяването на кандидатурата му стана отново на първа пролет, също както през 2007-ма и 2011-та година.
"Бил съм последователен и прогнозируем през тези години и смятам да остана такъв. В това е смисълът и на тази моя заявка. Смея да твърдя, че бях такъв и през осемте години на двата мандата - в намеренията, целите и действията си за превръщане на Пазарджик в модерна европейска община.
Както и преди 4 години, така и днес мога да заявя, че всички ние, аз и целия моя екип, работихме наистина много  и не можем да бъдем неудовлетворени от това, което изпълнихме, защото ако погледнете ангажиментите, които поехме преди 4 години, ще видите, че те са изпълнени на 100%", заяви Тодор Попов.
Веднага след обявяването на кандидатурата си Тодор Попов помоли журналистите да помълчат заедно в памет на убитата Татяна Стоянова. "Това е моят жест към това момиче, което завинаги ще остане в моето сърце с това, което правеше за мен и ми помагаше", каза Попов.
Той представи кратко резюме на свършеното през последния мандат:  благоустрояването на пътната инфраструктура, както в града, така и в населените места, което е и постоянен процес, ремонтирани са над 310 хиляди кв. метра улици, Пазарджик има нова автогара, изцяло реновинирани са кварталите „Запад“ и „Устрем“, пред приключване е реновирането на кв. „Младост“; проектът за депо за ТБО получи финансиране от ПУДОС; стартира процедурата и по Западния околовръстен път, за първи път от десетилетия беше построено читалище в населено място на общината, в процес на изграждане е второ.
Тодор Попов представи постигнатото в социалната, културната, спортната сфера, като подчерта, че относно постигнатото с най-голяма тежест за него е оценката на хората: "Винаги съм си мислел, че най-важна е оценката на хората и самочувствието, което те имат като жители на Пазарджик. През тези години, нещо, което мен най-много ме удовлетворява е, че пазарджиклията доби друго самочувствие за това, че живее в един по-добре уреден и подреден европейски град, а пък и всички гости на града единодушно оценяват това също".
Тодор Попов обяви, че се кандидатира отново, защото иска започнатото от екипа му да продължи и да надграждат: "Трябва да продължим да надграждаме. Аз лично имам мотивацията, опита, експертизата и готовността да продължим заедно да развиваме това".
Тодор Попов обяви, че на тези избори ще има своя уеб страница и официален Фейсбук профил, които вече са в интернет пространството. Той благодари на своите поддръжници, които до момента са поддържали подобни страници и заяви, че вече е дошло времето да има официална своя страница.
Тази страница е видяна: 2392

 Публикувано от: pamedia на Monday 23 March 2015 - 13:16:34

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Очаква се днес Тодор Попов да обяви кандидатурата си за четвърти кметски мандат
Пет приоритетни области за развитието на Пазарджик посочи Тодор Попов при обявяване на кандидатурата си за четвърти мандат кмет на Пазарджик
Съюз на свободните демократи застава зад кандидатурата на Тодор Попов за кмет на Пазарджик
Благо Солов обяви кандидатурата си за кмет на Пазарджик - за местни избори 2019
Благо Солов обяви в личния си профил кандидатурата си за независим кандидат за кмет на Пазарджик
В Панагюрище днес чакат Цв. Цветанов да обяви кандидатурата на Н. Белишки за кмет от ГЕРБ
ОИК регистрира ИК за издигане кандидатурата на Тодор Попов под №11, подписи ще се събират на 4 места в Пазарджик
15 966 подписа за кандидатурата на Тодор Попов
Окончателно: Тодор Попов печели втори кметски мандат с 68,03%
Стратегия за иновативно развитие на общината предлага Тодор Попов в Предизборната платформа за следващия мандатТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7733 сек., 1.6698 от тях за заявки.