RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Въпроси от обществено значение за Велинград поставиха местни жители, посетили приемната на народния представител от Реформаторски блок Бойка Маринска

ВелинградКакво ще бъде бъдещето на незавършения културен дом във Велинград, попита семейство, което сподели множеството въпроси, поставени пред  различни инстанции във връзка със статута на сградата и спрения проект. Културният дом е строен преди повече от 25 години. В момента сградата е частна собственост и не съществува вариант Общината да се разпорежда с бъдещето й. Няма законова възможност да бъде сменяно предназначението на имота, заяви Бойка Маринска, след като отправи питане към зам.кмета на Община Велинград Даниела Салкина. Всички предоставени документи са предадени на ръководството на Велинградска община, което обеща максимално бърз отговор.
В училище в общината се извършват злоупотреби с разходването на бюджетни средства, сигнализира жител, който отправи официално питането си и към народния представител от Реформаторски блок. Същият е писал до Министерство на образованието с искане за извършване на незабавна проверка, като подробно е изложил своите основания. Бойка Маринска заяви, че е получила информация, че проверката от Министерството вече е извършена и отговорът ще бъде получен от жалбоподателя в законовия срок.
Представител на местен Инициативен комитет заяви, че е сезирал прокуратурата за „нарушения свързани с доставката на дърва за огрев за социални и детски заведения в община Велинград”. След разговор и с двамата заместник - кметове Даниела Салкина и Георги Анчев стана ясно, че процедурата се извършва съгласно Закона за обществените поръчки и в посочените случаи не може да се говори за нарушения.
В края на приемния ден народният представител Бойка Маринска обяви, че през месеците април и май ще има приемни за граждани в градовете Панагюрище и Белово.


Тази страница е видяна: 597

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 17 March 2015 - 10:17:20

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Народният представител от Реформаторски блок Бойка Маринска открива приемна във Велинград
Народният представител от Реформаторски блок Бойка Маринска открива приемна в гр. Пещера
Жители на Капитан Димитриево поставиха редица проблеми пред народния представител от ГЕРБ Десислава Тодорова в приемния и ден
Поздравление от народния представител Бойка Маринска
Поздравление от народния представител Бойка Маринска
Великденско поздравление от народния представител Бойка Маринска
Коледно пожелание от народния представител Бойка Маринска
Отчет за дейността на народния представител Бойка Маринска
Празнично приветствие от народния представител Бойка Маринска
Първи приемен ден на народния представител Бойка МаринскаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5458 сек., 1.4394 от тях за заявки.